laz işte yok ötesi

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
yaho_87
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen yaho_87 »

he he he dostum supper ya
ya çaresizsiniz...
yada ÇARE SİZSİNİZ!!!
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

SİNEĞİN ALETİ!!!!

Kadinin birinin arabasi otobanin ortasinda bozulmus. Kadin arabasini kenara çekmis ve yardim bulabilmek amaciyla otobanin kenarinda yürümeye baslamis. Bu sirada yanina yaklasan kötü niyetli bir adam kadina tecavüz etmeye kalkmis. Kadin kendini korumak için çantasina uzanmis ve eline aldigi biçak ile adamin cinsel uzvunu hizla kesmis. Kadin kestigi bu
parçayi hizla uzaklara firlatarak oradan kaçmis. Tam bu sirada Idris ile
Temel otoyolda otomobilleri ile yol almaktadirlar. Adamin seyi gelir ve
bizimkilerin camina çarparak seker. Bunun üzerine Temel Idris'e dönerek : Uy ula idris sinekteki mala bak usagum ...
:-x
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Re: laz işte yok ötesi

Mesaj gönderen ilmurat »

yaho_87 yazdı: Rus gizli haber alma örgütü KGB Ruslar hakkında çok gizli sırları ele geçiren üç ajanı, amerikalı, ingiliz ve laz ajanları yakalamışlar. Bu ajanlar bilgiyi güvenlik açısından üçe bölmüş ve herbirinin diğer ikisindan haberi yokmuşcasına herşeyi ayarlamışlar.Neyse KGB bunları konuşturmak için iskencelere başlamış.Amerikalı kendisine ait bilgiyi 17.gün ağzından kaçırmış. Sıra ingilize gelmiş.O da 9. gün çözülmüş. Lazı da konuşturabilirlerse herşey tamamlanacak. Ama laz bir türlü konuşmuyor. Artık 36.gün işkenceden getirip hücresine kapatıyorlar. Laz kafasını duvara vurarak: "Hatırla eşşoğleşşek hatırla"....

:-x :-x

Karadenizlinin birisi bara gitmiş. "Barmen bey" demiş "Limonsuz tekila"
Barmen: "Beyefendi limonsuz kalmadı kusura bakmayın, portakalsız versek olur mu?"
Temel'i süpermarketin önünde kocaman bir orkid paketiyle gören Cemal ne yapacağını sorunca, Temel: "Puninla tenis oyniyepilirsun, pisiklete binebilirsun, ata binebilürsun, tenuze cirebilürsun" demiş.

:-x :-x
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

Yaşgünü Pastası
Adam son derece sevdigi ve saydigi karisinin
60inci yas gününde önemli konuklarini da davet ettigi parti için bir pasta ismarlamis. "Üzerine ne yazmami istersiniz?" diye sormus Karadenizli pastaci. Adam bir an düsünüp:
- "Yillarca yoruldun ama, inan daha mükemmelsin"
yazilsin! demis adam.
- "Peki efendim pastanin üzerine nasil yerlestirelim
bu yaziyi?"
-"Iki satir halinde olsun, üstte 'Yillarca yoruldun ama' altta 'Inan daha mükemmelsin' seklinde olabilir.." Parti günü tüm davetlilerin önüne kivilcimlar saçan
maytaplarla pasta gelmis. Üzerinde aynen söyle yazarak: "Üstte yillarca yoruldun ama Altta inan daha mükemmelsin
Kullanıcı avatarı
KuPe
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen KuPe »

HEYYYY YAAA BU NEE..BENDE LAZUM DAAA. OLMADİ ŞİMDİ DAAA..YALANDUR BUNLARUN HEPSİİİİİ... RİZE ÇAMLIHEMŞİNE SEVGİLER :D
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
Kullanıcı avatarı
KuPe
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen KuPe »

EEE BENDE Bİ FIKRA YAZAYIM..TEMELUM YİNE İŞ BAŞİNDAA DAAA :D

Japon'un biri Rizede bir kahveye girmis ve herkese
kafa tutmus:

- Var mi aranizda delikanli, varsa çiksin disari.
Temel kapiya dogru yürümüs:

-Çikiyorum ulan, görelim bakalim erkekligini.

Birkaç dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis bir
vaziyette kahveye
geri
dönmüs. Pesinden de Japon kasilarak içeri girmis. Temel'i göstererek:

- Ona Toyokumi ustanin "katakori" teknigiyle
vurdum...

Ertesi gün Japon yine gelmis. Yine meydan okuma.
Yine Temel'den rest.

Ve birkaç dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir Temel ve pesinden de Japon kasilarak içeri girmis Temel'i göstererek:

- Ona Kuyotomi ustanin "Kihotomi" teknigiyle vurdum.

Ertesi gün ayni hikaye: Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmis Temel ve hergün degisik stil kullanan Japon:

- Ona Toyhama'nin "kimanto" teknigiyle vurdum..

- Ona Tiyotoki'nin "kohimato" teknigiyle vurdum.

Bu böylece bir hafta devam etmis. Ve sekizinci gün
Japon yine kahveye gelip, herkese kafa tutmus. Yine Temel disari çikmis. Birkaç dakika sonra herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafi kanlar içinde kapida belirmis. Temel de hemen arkasindan girmis içeriye, Japon'u göstererek gülümsemis:

- ONA TOYOTA'NIN KRIKOSUYLA VURDUM....

:lol:
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

GÜZEL BİR FIKRA SEÇMİŞSİN ELLERİNE SAĞLIK.... :)

Sincap ________________________________________
Temel Amerikada hastalanır.
Doktorlar muayene sonucunda, Temerlin memleketini özlediğine ve oradan bir hayvan getirilirse iyileşeceğini söylerler.
Hemen Trabzona telefon edilir ve durum Cemal'le Dursun'a anlatılır. Trabzondan bir hayvan mesela sincap bulup acele Amerikaya gelmelerini söylerler.
Bunun üzerine Cemal'le Dursun hemen güç bela bir sincap yakalayıp Uçağa binmek isterler.
Ama uçaktaki hostes uçağa hayvan alınmadığı söyleyerek bizimkileri uçağa almaz.
Cemal le Dursun kös kös eve dönerken Cemalin aklına bir fikir gelir. "Yahu Dursun der bu sincapı ben kilotumun içine sokayım. Nasıl olsa orayı aramazlar bizde rahat rahat Amerikaya gideriz" der.
Bunun üzerine sincapı kilotuna sokup uçağa binen ikili 15 saat uçtuktan sonra amerikaya varırlar. Uöaktan iner inmez Cemal hışımla elini kilotuna sokar ve sincapı tuttuğu gibi çıkarıp yere çarpar ve öldürür.
Dursun "ula sen ne yaptın mahfolduk" demesi üzerine Cemal "dur bak dinle kardeşim ne oldu" der.
--Bu sincap benim aleti önce dal sandı üzeründe gitti geldi, gitti geldi sesimi çıkarmadım.
--sonra testislerimi ceviz zannetti başladı kemirmeye yine ses çıkarmadım.
--Kemirmeden sonra benim kıçımı yuvası zannetti girdi çıktı girdi çıktı, perieşn oldum ama yine ses çıkarmadım.
--Ama birader en sonunda cevizlerini yuvasına taşımaya kalkınca tepem attı. dayanamadım ha uşağım haksızmıyım...
Kullanıcı avatarı
KuPe
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen KuPe »

:D eheehh
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

:) bende laz sayılırım anne tarafından, bu temel var ya benim akrabam olabilir, emin değilim halen araştırıyorum, neticeyi paylaşacağım... :)
Kullanıcı avatarı
yaho_87
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen yaho_87 »

ooo gerkez lazlarını dokmuş buraya
ya çaresizsiniz...
yada ÇARE SİZSİNİZ!!!