Ben de bunu bekliyordum zaten.Geçen gün Okan Bayülgen'in programında onca isteğe rağmen canlı şarkı okumaması ile ben böyle bir durum olduğunu anlamıştım.Bir de müziğimiz niye dünyaya açılmıyor diyorlar.Eğer müziğimiz,allah vergisi müzik kulağına,sese sahip olan ve de sıkı müzik eğitiminden geçen kişilere değil,hiçbir müzik eğitimi ve yeteneği olmayan,üstelik asıl mesleği mankenlik,oyunculuk gibi işler olan kişilere emenet edilirse bırakın yurtdışına açılmayı,Bulgaristan sınırını bile geçemeyiz.Yazık! Çok yazık!
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
hülya avşarda ilk şarkı söylemeye başladığı zaman iğrenç bir sesi vardı ama şimdi olduğu yere bakın. oyuncu olarak çıktı şarkıcı olarak tanınıyor. hoş bence halen sesi iyi değil hülya avşarın.. ama seray hülya kadar tutunamaz piyasada ilk ve son denemesi olacaktır bu ..
zaten yasamsal tecrubelerim sonucunda su kaniyi ediindim nacizane:(Tecburbe hayatin boyunca yemis oldugun kaziklarin bileskesidir demis bilge kisi) Eger kisi fiziksel nitelik bakimindan bir guzellige, bir estetige sahipse, sesi aksine cok cirkin oluyor, tam tersine fiziksel estetik yok ise, itici bir tip ise, sesi cok cekici, prezentibl oluyor. ki hic unutmam bir gun dershanedeyim yillar once. ilk sinifa giriyorum on siraya oturuyorum. arkadas genc bir bayan hocaya soru soruyor . aman allahim o ne ses. muthis, etkileyici.. mistik... icim icimi yiyor ne sebeb bulsamda basimi arkaya cevirsem bu guzel sesin sahibini gorsem! tabi ilk ders gunum.. utangaclik had safhada.. birde ne goreyim... hic de hos durmayan, asirili kilolu, benim bakis acimdan itici bir fiziki gorunus. ha bu arada cirkin insan yoktur... dusunceler seyleri cirkinlestirir. shakespearinn prozunda dillendirdigi gibi, asagida...
`There is no good and bad. It's just a thought that makes the things good and bad.`
-Shakespeare-
Iyi ve kotu yoktur. Yalnizca dusunceler vardir ki seyleri iyi yada kotu yapar.
hakan altunu zorladı hakan altun ona album yapmayacagını söyledigi zaman hakan beyi terk eden seray sever şimdi 10 yıl önce sevgilisi olan celik'e yöneldi celik seraya album yapmayı kabul etti en önemlisi celigin acıklamarı ise şu yondeydi "kaliteli bir sese sahip seray" peki ccelik abi soruyorum sana hadi sen 10 yıl önceki sevgilisiydin kabul ettin hakan bey sevgiliyken bunu yapmayı kabul etmedi neden yanıt şu seray celigin sutudyolarında kaset dolduruyor ve 2 katı öduyor benden duymadınız :: izele gelince yakın arkadaşlar ::
eniyikameraman yazdı:hakan altunu zorladı hakan altun ona album yapmayacagını söyledigi zaman hakan beyi terk eden seray sever şimdi 10 yıl önce sevgilisi olan celik'e yöneldi celik seraya album yapmayı kabul etti en önemlisi celigin acıklamarı ise şu yondeydi "kaliteli bir sese sahip seray" peki ccelik abi soruyorum sana hadi sen 10 yıl önceki sevgilisiydin kabul ettin hakan bey sevgiliyken bunu yapmayı kabul etmedi neden yanıt şu seray celigin sutudyolarında kaset dolduruyor ve 2 katı öduyor benden duymadınız :: izele gelince yakın arkadaşlar ::
Gerçekten de sanat camiasında ilişkiler sadece çıkar üzerine kurulu.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz