Seray'ın sesi İzel'in çıktı!

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen onurkaya »

Ben de bunu bekliyordum zaten.Geçen gün Okan Bayülgen'in programında onca isteğe rağmen canlı şarkı okumaması ile ben böyle bir durum olduğunu anlamıştım.Bir de müziğimiz niye dünyaya açılmıyor diyorlar.Eğer müziğimiz,allah vergisi müzik kulağına,sese sahip olan ve de sıkı müzik eğitiminden geçen kişilere değil,hiçbir müzik eğitimi ve yeteneği olmayan,üstelik asıl mesleği mankenlik,oyunculuk gibi işler olan kişilere emenet edilirse bırakın yurtdışına açılmayı,Bulgaristan sınırını bile geçemeyiz.Yazık! Çok yazık!
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
Kullanıcı avatarı
EFECAN
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen EFECAN »

kadında ses yok bide izel ve çelik'in onu desteklemesine inanamıyorum
[img]http://279.freebb.com/linkinteens/images/logos/linkinteens.5.1139335764.gif[/img]
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

hülya avşarda ilk şarkı söylemeye başladığı zaman iğrenç bir sesi vardı ama şimdi olduğu yere bakın. oyuncu olarak çıktı şarkıcı olarak tanınıyor. hoş bence halen sesi iyi değil hülya avşarın.. ama seray hülya kadar tutunamaz piyasada ilk ve son denemesi olacaktır bu ..
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen dj_gokhan »

sokakta bi söylesin mahhallede karga namına bişey kalmaz :?
Kullanıcı avatarı
dejavu_
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen dejavu_ »

zaten yasamsal tecrubelerim sonucunda su kaniyi ediindim nacizane:(Tecburbe hayatin boyunca yemis oldugun kaziklarin bileskesidir demis bilge kisi) Eger kisi fiziksel nitelik bakimindan bir guzellige, bir estetige sahipse, sesi aksine cok cirkin oluyor, tam tersine fiziksel estetik yok ise, itici bir tip ise, sesi cok cekici, prezentibl oluyor. ki hic unutmam bir gun dershanedeyim yillar once. ilk sinifa giriyorum on siraya oturuyorum. arkadas genc bir bayan hocaya soru soruyor . aman allahim o ne ses. muthis, etkileyici.. mistik... icim icimi yiyor ne sebeb bulsamda basimi arkaya cevirsem bu guzel sesin sahibini gorsem! tabi ilk ders gunum.. utangaclik had safhada.. birde ne goreyim... hic de hos durmayan, asirili kilolu, benim bakis acimdan itici bir fiziki gorunus. ha bu arada cirkin insan yoktur... dusunceler seyleri cirkinlestirir. shakespearinn prozunda dillendirdigi gibi, asagida...
`There is no good and bad. It's just a thought that makes the things good and bad.`
-Shakespeare-
Iyi ve kotu yoktur. Yalnizca dusunceler vardir ki seyleri iyi yada kotu yapar.
Kullanıcı avatarı
eniyikameraman
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen eniyikameraman »

hakan altunu zorladı hakan altun ona album yapmayacagını söyledigi zaman hakan beyi terk eden seray sever şimdi 10 yıl önce sevgilisi olan celik'e yöneldi celik seraya album yapmayı kabul etti en önemlisi celigin acıklamarı ise şu yondeydi "kaliteli bir sese sahip seray" peki ccelik abi soruyorum sana hadi sen 10 yıl önceki sevgilisiydin kabul ettin hakan bey sevgiliyken bunu yapmayı kabul etmedi neden :) yanıt şu seray celigin sutudyolarında kaset dolduruyor ve 2 katı öduyor benden duymadınız :: izele gelince yakın arkadaşlar ::
[img]http://img148.imageshack.us/img148/3443/28rl1.jpg[/img]
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

burası iyice magazin köşesi oldu :D
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen onurkaya »

eniyikameraman yazdı:hakan altunu zorladı hakan altun ona album yapmayacagını söyledigi zaman hakan beyi terk eden seray sever şimdi 10 yıl önce sevgilisi olan celik'e yöneldi celik seraya album yapmayı kabul etti en önemlisi celigin acıklamarı ise şu yondeydi "kaliteli bir sese sahip seray" peki ccelik abi soruyorum sana hadi sen 10 yıl önceki sevgilisiydin kabul ettin hakan bey sevgiliyken bunu yapmayı kabul etmedi neden :) yanıt şu seray celigin sutudyolarında kaset dolduruyor ve 2 katı öduyor benden duymadınız :: izele gelince yakın arkadaşlar ::
Gerçekten de sanat camiasında ilişkiler sadece çıkar üzerine kurulu.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

Uuuuhh dedikoducular sizi :D bi de kadinlara dedikoducu dersiniz :D :D :D :D
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

evet magazinde gelişen en son olaylar sadece olay fotolarla türkiyeforum da :D :D