Sevgİlerİ Yarinlara Biraktiniz...

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
arven

Sevgİlerİ Yarinlara Biraktiniz...

Mesaj gönderen arven »

Sevgileri yarınlara bıraktınız demiş bir şair.."Kalbinizi dolduran kalbinizde kaldı."Haksız değil,öğle değil mi! hep gelecek zamana attık söyleyeceğimiz güzellikleri:Sevgimizi belli etmek kızgınlığımızı belli etmekten zor oldu bizim için. Dokunmayı unuttuk,okşamak silindi belleğimizden: Sanki hiç ölmeyecekmiş gibi sonsuzluk duygusu içinde hırsla, öfkeyle yaşadık. Ve gün geldi elimizdeki kuş uçunca oturduk hayatımızdaki öldürdüğümüz sevdalara ağıtlar yaktık. O yanımızdayken sevdamızı hep daha iyi bir zamana başka günlere bıraktık söylemek için. Dokunmak çok geride kalmıştır bizim için artık. Dokunmak sevdiğine , içten ve sevinerek,bir çocuk gibi var olduğuna şükrederek. Dokunmak söyleyemediğim bir çok şeyi haykırırcasına öpüp okşamak yerine incir çekirdeğini doldurmaz kavgalarla tükenir nefesler bir gün ölür sevgiler. En çirkin sözlere harcarız nefesimizi , sevda sözcüklerine hiç yer bırakmayız. Hep geniş zamanlar ararız sevgimizi söylemek için. Hiçbir zaman gelmeyecek gelemeyecek o günün hatırına harcarız bir ömrü umursamandan . sevgi bir kuş olur, avucumuza konar ve biz onu sıkar öldürürüz. Bilmeyiz ki kuşun kanatları yorulur ve düşüverir avuçlarımızdan. Bırak yüreğini artık! Bırak zaman sana hizmet etsin utanma sevginden. Bırak ta sevgi senin ayaklarının altında ezilsin! Sende biliyorsun ki sevgi kolay yaşanmıyor ve giden zamanlar gibi duygularda geri gelmiyor. SENİ SEVİYORUM....... bu bir gerçek utanmıyorum, çünkü çok az insanın başardığını başardım seninle haykırıyorum çünkü sevda haykırdıkça büyüyor, hapsoldukça değil. Kapılar beklemekle açılmıyor. Evet seviyorum. Her şeye rağmen tükenen bir çok şeye rağmen seviyorum. Unutma ki eğer zaman varsa yaşanacak her zaman seninle siyahı keşfettiğimiz gibi maviyi, yeşilide keşfedersek beni sana getiren rüzgar senide bana getirecekse yaşa o zamanı...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

doğru olsaydı....

Mesaj gönderen sarı gelin »

KEŞKE SÖYLEDİKLERİN DOĞRU OLABİLSEYDİ.....BİR KAÇ JENERASYON ÖNCESİNDE BU YAZI YAZILMIŞ OLSA DÖRT DÖRTLÜK BİR YAZI OLURDU AMA ŞİMDİ........ŞİMDİ HER ŞEY ALINAN NEFESLER KADAR ÇABUK TÜKETİLİR OLMUŞ..YARINA BİR KELİME,BİR BAKIŞ, BİR SÖZ BIRAKILMAZ OLDU..İLK GÜN AŞKIM DENİLİYOR, İLK HAFTA BÜTÜN SÖZCÜLKER TAMAM, VE O KADAR SABIR VARSA BİR AYDA BÜTÜN YAKINLAŞMALAR TAMAM....
SONRADA,NEDEN ARADIĞIMI BULAMIYORUM NEDEN KİMSE ADAM GİBİ SEVMEYİ BİLMİYOR DİYE SIZLANIYORLAR......
OLACAĞI BU BE CANIM..DUYGU CANAVARI, SEVGİLİ CANAVARI GİBİSİNİZ.....
SÖZLERİM ORTAYA, HERKES KENDİNİ BİLİR, KELİMELERİMLE KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM AMA İNANDIĞIM GERÇEĞİN KELİMELERE DÖKÜLMÜŞ HALİ BUDUR....
AŞKI, SEVGİYİ, BERABERLİĞİN KUTSALLIĞINI YERE YEKSAN ETTİNİZ......
HELAL OLSUN....
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir