Hala Sevdalınım..

Hayatta sevdiğiniz herşey hakkında..Sevdiğinizi, sevenlerinizi haykırın..
Kullanıcı avatarı
ProbLemGirL
Fast Friend
Fast Friend

Hala Sevdalınım..

Mesaj gönderen ProbLemGirL »

Ben sensizlikten bittim,aşkını bitiremedim..senin gibi kolay bitirenlerden değilim! Senin için akıttığım her damlayı iliklerimde hissediyorum..her damlada eriyorum.Ne ben durdurabilirim gözyaşlarımı,ne de sen bi son verebilirsin bu hikayeye.Hergün biraz daha anlamlaşıyor,çoğalıyor,büyüyor...Bana; "Bu bizim hikayemiz olarak böyle kalsın."demiştin. Evet! Gerçekten de bizim hikayemizdi.Bitmeyen ve sonuna "..." konulan bir hikaye...Ne kadar basitti değil mi? Senin için bırakıp gitmek,ardına bile bakmadan. Bu kadar kalpsiz olabilir miydin? Senin sevgin,o anlatamadığın sevgin miydi bu? İnanmıyorum!! Sen beni hiç sevmedin. Giderken; "seni hala seviyorum" dediğin zaman içime akan gözyaşlarım her zerresinde beni bitirmeye başlamıştı zaten..işte ben o günden beri aşkıma ağlıyorum!! Sen beni gerçekten sevmedin.O çok sevip de kaybettiğin sevgilin kadar beni de sevebilseydin keşke...Onun yerinde olmayı çok istedim.Böyle sevmen için ölmem gerektiğini bilseydim,SIRF bunun için...ölebilirdim...
:cry: Hala sevdalınım..!
[align=right][size=75][glow=purple][b][color=black]$ehzademe yakı$ır tek sevgim..[/b][/glow][/color][/size][/align]
[color=black][glow=blue][size=75][b]ღ mStf.m ღ[/b][/size][/glow][/color]
Kullanıcı avatarı
tasmanyaaa
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen tasmanyaaa »

bnde hala sevdalıyım....
[b]sewemedim kimseyi içimdeki sen gibi...[/b]