Sevgili Günlük

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ibryapici »

sevgili gunluk herkes benle aynı dusunuyor sınavlar cok kotu gececek
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Kullanıcı avatarı
rft
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen rft »

sevgili günlük;

öncelikle,yazmaya başlamadan önce bugünün tarihini bi yerlere not etmek istiyorum sevgili günlüküm..hımm.neymiş,06.06.05 miş...aslında her şeyden önce,sayı benzerliklerinden oluşan bu gizemden,bi şeyler anlamalı,bi şeyler fark etmeliydim..ama ilk bakışta fark etmedim işte,olsun...evet sayın günlüküm; gün geçmiyorki bir garipliğim daha yaşanmasın :P (şahan gökbakar a,bu alınti için teşkkür ederim ) bugünkü garipliğimin aslı şuydu sayın okuyanlar,sevgili kullanıcılar,değerli veliler :P...bu sabah,fondan gelen hafif müzik sesiyle uyandığımda,ilk yaptığım iş,kalkıp pc den bunu kapatmak olmuştu..ardından dayanamayıp,mesajlarımı fln da kontrol edeyim dedim..bu arada içimde öyle bi öğrenme isteği,öyle bi öğrenme isteği vardı ki,bunu kelimelerle anlatmam ne yazık ki imkansızdı sevgili günlüküm..neyse,pc yi bekleme moduna geçirdikten sonra üstümü başımı değiştireyim dedim..şimdi sorucaksın bana,"iyi de kardeşim ,neden bu kadar ayrıntıya giriyosun ki ?" diye ..e tabii bi yerde sende haklısın,boş yer buldum yazıyorum işte..bi de galiba yazmayı seviyorum ya,ondan da olabilir :P neyse günlüküm,ben elimi yüzümü yıkayıp ,üstümü değiştirdikten sonra hemen dışarı çıktım ki arkadaşla buluşup,dershaneye gidelim..bizim de dershanede dersler bitti,biliyo musun günlüküm?.evet,artık sadece öss hazırlık sınavlarına giriyoruz..hım,nerde kaldım..heh,ben o aceleyle evden çıkarken,kafamdaki playlist te de, tiesto - adagio for strings çalıyordu..allaah allah dedim,hayırdır..ne alaka sabahın köründe bu şarkı..neyse dedim..06.06.05 teki sayı benzerliğinin gizemini çözemeyen ben; doğal olarak bu müzikteki gizemi de anlayamamıştım..yolda bayaa bi ilerledim..tabii bu arada etrafta gördüğüm güzel bayanlarla da keşişmeyi ihmal etmiyordum..az gittim uz gittim,ve sonunda arkadaşımın evinin önüne geldim..dur dedim bi ariiyim şunu,halaa çıkmamış..nerde bu çocuk? ne yapıyo? ..tel. çalmaya başlamıştı bilee..alo? buğra? nerdesin yavrum?.. | - olm,asıl sen nerdesin? bugünkü sınav iptal edilmiş,dershane mershane yok..yarınmış.. | -hay allah,öyle mi? bende de bi öğrenme arzusu,bi test çözme isteği vardı ki sorma..neyse artık,yarın görüşürüz.. vee crunk (kapatma efekti)
evet,sevgili günlüküm..bu olay çoktann,garipliklerin başlamasını tetikleyen ilk hamle olmuştu bile..neyse dedim,bari taksime fln gidiyim..hemen en yakındaki otobus durağına gittim ve hareket amirliğinden taksim otobusunun kalkış saatini sordum..oradaki yetkili kişi,"abi biraz önce kalktı,geriden gidersen çıkışa yetişirsin" demesin mi? peki dedim,teşekkür de ettim uslu çocuklar gibin..yoluma devam etmeye başladım..şöyle bi başımı kaldırdım,etrafıma baktım ki bir de ne göriim sevgili günlük ? yaklaşık 1 km uzaklıkta,bizim meşhur otobüsümüz dönüş yapmasın mı?..fırsat bu fırsat,adımlarımı biraz daha hızlandırdım ve kafamdaki playlist e de rob d. den furious angels ı koydum..çalan parçanın hızına yetişmeye çalışmak,beni daha da hızlandırmıştı..evet evet..artık adetaa koşuyordum..gözlerime ve ayaklarıma da inanamadım..neyseki 100 metre ilerde otobusun yavaşladığını gördüm de,hızımı azaltmak için bir fırsat çıktı...otobuse yaklaştım,derken kapı açıldı..tam aklımdan hareketli bi parça çalacaktım ki ,otobusun tıklım tıklım dolu olduğunu gördüm..hemen playlist e küçük emrah tan bi şarkı eklemek istedim fakat aniden hiç küçük emrah şarkısı bilmediğimi hatırladım..olsun dedim,üzülmedim..atladım otobus e,ödedim ücreti lakin adım atabilmek ne mümkün ?! her an "mavi ekran"la karşılaşabilirim düşüncesiyle,zihnimde başka şeyler düşünmeye çalışıyordum ama kurtulabilmek namümkün..allahım dedim,kör et beni :P ne yapıcam ne edicem derken,topkapı-ulubatlı durağında inmeye karar verdim..bari dedim,babamın iş yerine giderim de orda ortamlara akarım..hemen atladım otobus ten,bindim metroya..gizemli karanlıkların içine çoktan dalmıştım bile..metro civarında ne kadar insanla konuştuysam konuşayım,bi türlü içimdeki playlist canavarını durduramıyordum..öyle zamanlar oldu ki,soru sormak için bana doğru yönelen suratlara,"pardon,1 sn bekler misiniz,şu şarkı bitsin" dememek için kendimi zor tuttum..neyseki istediğim yere artık ulaşmıştım..ayrıca söylemeyi unuttum,bonus olarak metroda yaşlı bi teyzeye yer verdim,çok mutluyum : P
of ya günlüküm,amma çok yazmışım..zaman ne çabuk geçiyo..daha bi sürü şey yazıcaktım..hem daha internet maceralarımı anlatmadım? neyse yaf,ben de yazmaktan yorulmuştum ztn,yoksa sana yazmaya meraklı değilim : P tamm,tamm..üzülme,şaka yaptım..belki birazdan tekrar yazarım..o zamana kadar kendine iyi bak,hoşça ve esen kal günlüküm : P (allahım kafayı mı yiyorum,nedir bu? olmayan bi günlükle konuşuyorum..hayır kagıt,kalem olsa yine bi şey demicem de,bu ne ki şimdi? :) ) (bu arada günlüküm,bi şey daha ekleyeyim,biraz önce sistemden hata geldi..bu mesajda 5 smiley kullanabilirmişim..o nedenle fazladan kullandığım 3 smiley ı silmem gerekiyo,kusura bakma..ama senin beni anlayacağını umut ediyorum..gerçi biraz daha yazarsam bu sefer de karakter sorunu çıkıcak..neyse bitti tamm : P )
readme.txt

[size=34]Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)[/size]
Kullanıcı avatarı
rft
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen rft »

sevgili günlük;

evet,sayın günlüküm.bugünkü yazımda,dün gece yaşadığım dehşet verici dakikalardan bahsedeceğim : P...izin verirsen,yazıma başlamadan önce bu olaya bi başlık vermek istiyorum : " Nightmare On rft's Room"..öhöm,öhömm..lütfen beni çok dikkatli dinle ve yazıyı okumayı tamamlayana kadar kimseye kapıyı açma : P..başlıyoruzz..
(arzu eden kullanıcılar,şu anda "requiem for a dream" filminin soundtrack ini açabilirler..(hans zimmer)..daha etkili okursunuz,benden söylemesi : P )
her şey,dün akşam izlediğim "avrupa yakası" adlı dizinin tamamlanmasından sonra başladı...nereden bilebilirdim ki tüm olaylara bu dizinin sebep olacağını..?! evet,şimdi bu söylediklerim sana mantıksız gelebilir sevgili günlüküm..ama lütfen "kaos teorisi"ni aklında tut...ilerleyen bölümlerde tekrar hatırlatacağım..hım,nerde kaldım..heh...dizi bitti ve akşam yemeğini yemek için mutfağa doğru yöneldim..usulca masaya oturdum..ardından,ablamın bana doğru uzattığı tabağı aldım..çatalı tuttum ve hapur hupur yemek yeme ses efekleri eşliğinde akşam yemeğimi tamamladım..yaw allah allaa..yine başladım ayrıntıya girmeye..ne yazıyorum kardeşim buraları,ne gerek var :P sende hiç uyarmıyosun bak..(aa,bi sn. tel. çalıyo.)höm,neyse konuya giriyorum..işte tam yemeğimin bittiği sırada,diğer kardeşim "abii,şu basket maçının videosunu bi daha gösterseneee" demesin mi? (yaf kardeşim,canım benim..güzel insanım..bi kere izlemişsin daha önceden,neden bi kere daha izlemek istersin ki ? bre berberr : P )..peki dedim,bütün şefkatimle..yavaşca cebimdeki cep bilgisayarını çıkardım..(evet sadece cepte taşıyabiliyorum,o nedenle cep bilgisayarı denmiş- deyip bi de ukalalık yapayım yeri gelmişken :P ) açtım..video u da başlattım..fakat 2-3 sn. sonra aniden kitlenmesin mi bu alet ?! kendi kendine reset atmasın mı?!
olabilir dedim,daha önceden de oluyordu..sadece yeniden başlayacak sandım..başladım beklemeye..ilk dikkatimi çeken,ekranda çıkan eski standart temam ve arka plan resmim olmuştu..ppc den tüm bilgilerimin silindiğini anlamam ise uzun sürmemişti..(neyseki sd bellektekiler halaa duruyor,yoksa intihar ederdim heralde : P.) ...üfffff dedim uzuncana..şimdi işin gücün yoksa tüm ayarları ve programları yeniden yükle sevgili günlüküm..işin kötüsü,yedekleme yapmak ta hiç aklıma gelmemişti..oh olsun dedim,hak ettin sen..içimden de,"daha durrr,bu bi şey değil..bak daha neler gelecek başına !" dendiğini duydum..allah allaah dedim..durup dururken bu düşünceyi neden aklımdan geçirmiş olabilirim diye de kendi kendime sormadım değil hani..heralde şu kaos teorisinden olmalı sevgili günlük..evet eveet kaos teorisi..ilk başta avrupa yakası denilen o diziyi izlemiş olmasaydım,şimdi bunların hiç biri başıma gelmeyecekti..neyse..bari saat kaç,ona bakiim dedim..12 ye geliyordu..bu arada cep bilgisayarının saat ve tarih ayarlarının da bozulmuş olduğunu fark ettim..bi sn. bi sn..o da ne? tarih kısmında ne yazıyor dersin günlüküm? tahmin edebiliyor musun? dur ben söyleyeyim : 06.06.05 ..(işte tam bu kısımda, "dın dınnn" diye bir ses efektti olsa çok iyi giderdi beah..) ne o,bu tarihi hatırlayamadın mı yoksa?..ooolm 2 gün önceki gizemli tarih buuu,ne çabuk unuttunn? (bu arada sana oğlum diye seslendim sevgili günlüküm,artık kız isen kusura bakmassın:P ) saat bölümünde ise yanlış hatırlamıyorsam 00:03 lü bi şeyler yazıyordu..hımm dedim,bu sayıdan bi şeyler çıkartmaya çalıştım gizlice..çarptım olmadı,böldüm olmadı..toplama çıkarma desen,onu da yaptım..yine olmadı..bi şey bulamadım..gerçi bu soru öss de çıkmaz.: P boşuna uğraşmayayım dedim ve beni ilgilendiren kısma atladım..hemen panik içerisinde tarihi değiştirdim ve odama doğru yönelmeye başladım..içimdeki ses te,"bunlar hayra alamet değil..bu kadar kolay kurtulacağımı
sanmayayımm" diyordu..girdim odaya,kapattım kapıyı..ışığı da kapattım.(ehe açık diildi ama,neyse söz ağızdan öyle çıktı..vardır bi hikmet :P )..perdeler desen,ztn kapalı : P ve açtım pc nin ekranını...(pardon,bi sn. kapı çalıyo.yemek geldi heralde.kusura bakma günlüküm,bekleticem biraz.)..neyse geldim günlüküm..üzülmene gerek kalmadığını söyleyecektim çünkü hayırlı bi iş yaptım..evet,yine bahşiş verdim,kahretsin : P çok cömertim ) ..neyse yemeğimi de yedim..artık eskisinden daha da güçlüydüm..gerçi gücümün birazını,yemekten sonra kardeşim ve onun bi arkadaşıyla "silahçılık" oynayarak yitirdim ama olsun..buna değdi doğrusu çünkü ikisini de vurdum :) heheh,kötüyüm beenn..yalnız bi şey hatırlatıcam günlüküm,eğer böyle yazmaya devam edersem,bu mesajda karakter sorunu çıkabilir..olmassa parça parça mesajı yollayacağım..o nedenle seni böleceğim için şimdiden özür dilerim : P ..evet,nerde kaldım ? ..ve bilgisayarın ekranını açtımm..cep bilgisayarını,bilgisayara bağladım..daha sonra şip ve şak yöntemiyle rom unu momunu her bi şeyini silip,tertemiz yaptım..işletim sistemini yeniden kurdum..tüm programları yükleyip,eski haline getirmem ise yaklaşık 2 saatimi almıştı..tabii bu arada odamın içerisinde uçuşan sivrisinekler,beni sinir etmekten de geri kalmıyorlardı..allahım dedim,"neydi günahım?".. "yarın 07:30 da evden çıkmam lzm,benim çektiğim çilelere bak" demekten de kendimi alamıyordum..saat 3 e yaklaşıyordu..yani uyuyup,uyanmak için sadece 4 saatim kalmıştı sevgili günlüküm..son olarak yedekleme işlemini de yaptım ve artık yatmaya hazırdım..içimden de; "bu kadar mı haa? bu kadar mı?,başka bi süpriz yok mu?" diye düşünüyordum..derken gözlerimi kapattım..yaklaşık yarım saat sonra olsa gerek,sinir bozucu bir vızzz ses efektiyle uyanmam uzun sürmedi..allahım,ya rabbim dedim..doğru dürüst uyuyamayacak mıyım? illa bugünün tarihini de mi bi yere not edelim diye sayıkladım sessizce..tekrar gözlerimi kapattım..henüz uyumaya başlamamıştım ki yeniden, kulaklarımı çınlatan o sinir sesi duydum:"vızzzz"..o öfkeyle kalktım ve elime geçirdiğim ilk kağıtla (ki bu kağıt dediğim şey fizik testi oluyor : P ) sivrisineği aramaya başladım..gece gece,odanın içinde bu gizemli sineği ararken,aslında onun bir sinek olmadığı;resmen kocaman bir kelebek olduğunu anladım sayın günlüküm..işte o anda ağzımdan "o" ve "ha" heceleri çıkıverdi afedersin günlüküm..(lütfen bu kısma da bi "dın dınn" efektti alalım..) aklıma hemen kaos teoresi geldi..biz buna "kelebek etkisi" diyoruz.. ki bu olay da resmen bu konuyla bağlantılıydı..o an,tüm gece olanların asıl sebebini anlamıştım değerli günlüküm..işte ünlü bir örnek : "kelebeğin kanat çırpışı kadar küçük bir şey bile,100lerce km uzakta bir kasırgaya sebep olabilir.." yani aslında izlemiş olduğum o "avrupa yakası" adlı dizi ile değil de,odamda saklanmış olan bu uyanık kelebek yüzünden tüm bu olaylar oluyormuş be günlüküm..hemen odamın ışığını ve penceresini açtım ve kelebeği odadan çıkarmak için gecenin 3buçuk,4ünde akla hayale gelemeyecek şaklabanlıklar yaptım...neyseki kelebeği kovmam uzun sürmedi..pencereyi de kapattım kapatmasına ama bu seferde içeriye bonus olarak 1-2 tane sivrisinek girmişti..battı balık yan gider dedim ve yorganımın altına girip uyumaya devam ettim..
eveeet,işte böyle günlüküm..bir maceramı daha böylece noktalamış oldum..bu arada,dikkatimi çekti..artık her yazışımda daha fazla karakter harcamaya başladım..hayırdır inş.lah? yoksa bu bi de-ja-vu mu? (dın dınn) neyse yaf günlüküm..bugünlük bu kadar..(sevgili kullanıcılar.:şimdi,önceden açmış olduğunuz "requiem for a dream" in soundtrack ini güvenle kapatabilirsiniz..tşk ederiz.)
En son rft tarafından 10-06-2005 16:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
readme.txt

[size=34]Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)[/size]
Kullanıcı avatarı
ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ibryapici »

zavallı gunluk nedir senin benden cektiğin yine bomboş gorunuyorsun
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Kullanıcı avatarı
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

Mesaj gönderen commando »

sevgili gunluk rft de olmasa sakin sakin duracaksın buralarda..
[b] Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy [/b]
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

sevgiLi günLük .. pff sıkıLıorum ya.. aman hadşi bye
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
sevgi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen sevgi »

sevgili günlük onu çok hemde çok seviyorum
ondan ayrılmak istemiyorum
Aşk caddesinde seninle yürürken, ayrılık yağmuru yağdı birden, şemsiyesiz kaldık ve ikimizde sırılsıklam olduk

[img]http://www.110bazar.com/sad.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
yigitcan
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen yigitcan »

sewgili günlükk...
bugün manita davasına kawga ettik
neysekii son anda yetişen arkadaşlar dayak yememi önledi:D
karşı taraf cok kalabalıktı ama kazasız belasız atlaktık..
sadece bikaç arkadaşı hastaneye yetiştirmek zorunda kaldık o kötüydü..
ohh bee stres attım walla:P
leyla sewmek hoştur ammaa mecnun olmak başkadır başka...
Kullanıcı avatarı
GeRMoND
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen GeRMoND »

sewgili günlük
önümüzdeki hafta hayatımın sınawı war ve ben kendimi yetersiz hissediorm biranönce şu sınaw bitsede büyük bi yükten kurtulsam...
Kullanıcı avatarı
Enchanting
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Enchanting »

Sevgili günlük ;

Bugün yine her zamanki gibi cok yorgunum,
hele birde O'ndan aldigim haber...Beni yıktı diyebilirim ama in$allah bunlarida atlaticam..
bir gün ve gerçekten, her şey çok güzel ölecek!