Yorumsuz

Buyrun geyik muhabbetlerine..
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

var chatce :) Yaw takılın kafanıza göre işte önemli olan burda anlaşmak değilmi. Eee millet anlaştıktan sonra ne hala uğraşalım türkçe de türkçe diye. Konuşuyoz işte ;)
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
ShepneM
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ShepneM »

ya chatce dedinde mesela neden insan "seni seviyorum" yazıcak "sni svyrm" yazıo? nedir yani sesli harf takıntımız mı war? nesi rahatsız edio? smsde falan anlarım 2 sms olmasın die kısaltıoruz ama chatte neden böle? bende bazen yapiorum tamam yerine tmm yazıorum falan ama.. ne bilim bu kadarıda fazla diil mi.. :roll:
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Vakit nakittir demiş atalarımız. Herhalde herkez ona uyuyor ne kadar hızlı anlatırsan o kadar iyi. ;)
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

puhaha!! bjkahmet, güldürdün beni. puhahah!!
gerçek türkçe dersen ne olur biliyon mu?? taa, o eski göktürklere geri döneriz. çünkü gerçek türkçe odur. yalın, saf, ağdasız... senin dediğin eski türkçe mi?? (misal: bkz. alaybozanın imzası...) yoksam istanbul türkçesi mi??
-zat-ı aliniz bugün nasıllar efendim??
-ah, beni çok bahtiyar ettiniz. teveccühünüz gibi mi??
-bla bla bla...
benim görüşüm: dili eski haline getirmek için hiç kasmayın. sadece biraz dikkat edin yeter. bizim şu anda yazdığımız türkçe, internet veya zamandan kazanma türkçesi. msj yazarken yer kalmadığından, yada zamandan kazanmak için böle yazmıyoz mu?? iyi o zaman, herkes, dedesi ninesinin konuştuğu gibi yazışsın. nasıl olsa en fazla 2 gün sürer.
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

bence bu geyikte yer almaması gereken bir başlık ..çok güzel bir konuya değinilmiş hem..
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
anilelibol
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen anilelibol »

ama dünya barışından insanların birbirini sevmesinden bahsediyorsak neden ortak bir dil oluşmasın. Ben biraz radikal düşünüyorum belki ama bütün diller kaynaştıkça ortak bir dil oluşlacak ve herkes birbirini daha iyi anlayacak gereksiz düşmanlıklar ortadan kalkacak. Bence asıl çabamız oluşacak olan bu ortak dildeki türkçe kelimelerin sayısının daha çok olmasını sağlamaktır...
[img]http://www.quigif.com/bouche8.gif[/img]