EcCeNtRiC_girL güzeL soyledin $ahsIm adIna konu$aim "Kadinlarin huyuna, suyuna gidiceksin" arkada$ .. MisaL : Sen arkada$larinLa gezerSin der ki : "Beni ihmal ediyosun." .. iyi ho$, Lakin o arkada$lari iLe gezince "Bizim kizlar"
[size=109][color=purple][b]Oyle bir demki ruhum, hic oLaim derken meger hEp oLmu$um.. Kelam edip dertLe$ip nagmeLerle sanada sebep oLmu$um ..[/size][/color][/b]
BuZz yazdı:EcCeNtRiC_girL güzeL soyledin $ahsIm adIna konu$aim "Kadinlarin huyuna, suyuna gidiceksin" arkada$ .. MisaL : Sen arkada$larinLa gezerSin der ki : "Beni ihmal ediyosun." .. iyi ho$, Lakin o arkada$lari iLe gezince "Bizim kizlar"
arkada$ olayı çözmü$ ! heLaL...
jedi bak canım
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Jedi ben ettim sen eyleme arkada$im Huyuna suyuna git womanlarin
[size=109][color=purple][b]Oyle bir demki ruhum, hic oLaim derken meger hEp oLmu$um.. Kelam edip dertLe$ip nagmeLerle sanada sebep oLmu$um ..[/size][/color][/b]
Biraz uzun olacak ama tam yerine göre bir fıkra var..
Adam 80 yasinda sihirli bi lamba buluyor..içinden cin cıkıyor ve adama diyorki ne dilersen dile ancak bir dilek hakkın var..
Adam düsünüyor zaten bi ayagım cukurda kendim için bişey istesem sefasını
süremeden ölüp gidicem bari insanlıga bi faydam olsun diye düşünerek;
- Burdan japonya ya kadar bi otoyol istiyorum .. demiş cinin suratı ekşimiş..
-Ya ihtiyar burdan japonyaya otoyol ne demek sen biliyomusun..Butun daglara tunel yapacaksın ırmaklara köprüler, denizler zaten ayrı bi zahmet..Bide butun ulkelerden nasıl gececek sen baska bişey iste uurastırma beni..
Adam - peki o zaman demiş cine bunca yıl yasadım kadınları anlayamadım.. benim kadınları anlamamı sagla... cin adama ters ters bakmıs..
-otoyol kaç seritli olsun serefsiz.. demiş..
[b] Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy [/b]