Constantine - (Keanu Reeves)

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
IcEman

Constantine - (Keanu Reeves)

Mesaj gönderen IcEman »

constantinemovie.warnerbros

değişik bir filme benziyor... 11 Mart 2005 te sinemalarda....

John Constantine cehenneme gitmiş ve dönmüştür.
İstemediği bir yetenek olan, dünya üzerinde insan görünümünde dolaşan melez melek ve iblisleri hemen tanıma becerisiyle doğan Constantine bu işkenceden kurtulabilmek için intihara başvurur. Ama başarısız olur. İstemi dışında hayata geri dönen genç adam, kendini yeniden dünyada bulur. Artık, intihar girişiminde bulunmuş ve yaşamdan kısa bir süre kopmuş biri olarak, cennet ile cehennem arasındaki dünyevi sınırlarda gezinir, ve şeytanın emir erlerini derinliklere geri göndererek boş yere kefaretini ödemeye çalışır.
Ama Constantine bir aziz değildir. Gerek içinde bulunduğu dünya, gerek öbür dünyada hayalkırıklığına uğratıldığı için, çok içki içen, çok hızlı yaşayan ve kahramanlık fikrinden nefret eden buruk bir kahramandır. Constantine ruhunuzu kurtarmak için savaşacak, ama hayranlığınızı, minnetinizi ve merhametinizi kesinlikle istemeyecektir.
Onun tek istediği cezasının ertelenmesidir.
Çaresiz ama şüpheci bir kadın dedektif olan Angela Dodson çok sevdiği ikiz kızkardeşinin esrarengiz ölümünün üzerindeki sır perdesini kaldırmak için Constantine’in yardımını istediğinde, soruşturma, ikiliyi günümüz Los Angeles’ın topraklarının altında var olan iblisler ve melekler alemine sürükler. Felaketi andıran bir dizi dünyaötesi olay yaşayan ikili, ister istemez kenetlenirler ve ne pahasına olursa olsun kendi iç huzurlarını bulmaya çalışırlar.
En son IcEman tarafından 07-03-2005 22:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

severim böyle konuları resimde de güzel birşeye benziyor, kısmet olursa giderim ilgimi çekti
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
KaLpSiZ
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen KaLpSiZ »

bende gitcem galiba film güzel diyolar...
KALPSİZ
IcEman

Mesaj gönderen IcEman »

filmi izledim... :) cok guzel bir film ... efectleri benım cok hoşuma gitti.. filmi muzik klibinde gormuştum ... yani gidip izlemeye değer... yanlız gece izlemeyin ben uyuyamadım etkisinde kaldım biraz... ehu :)
Kullanıcı avatarı
KaLpSiZ
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen KaLpSiZ »

ürkütücümü gerçi iblislerle savaşıyoya heralde öledir :)
KALPSİZ
Kullanıcı avatarı
AnatoLia
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen AnatoLia »

nu marvel da süper çizgi film ve romanlardan sonra oyun ve hollywood a ayak bastı helal olsun güzel filmler cekiolar
[b][i][color=red]Everything that has a beginning has an end...[/color][/i][/b]

[img]http://www.7woa.com/images/Turklogo.gif[/img]
Kullanıcı avatarı
KaLpSiZ
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen KaLpSiZ »

walla öle adamlar süper filmler çekiyo bizde en fazla onları izleyebiliyoruz
KALPSİZ
IcEman

Mesaj gönderen IcEman »

esasında bızımkılerde konu olarak istanbul'un fethını anlatan bır film cekseler matrix te kullanılan efectler felan olsa... matrix felan halt yer o zaman... bilemiyorum ama yer yerinden oynar... :)
The JackaL
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen The JackaL »

Çok güzel bir film.Spoiler vermek istemiyorum ama mutlaka görün.
Çapkınım hovardayım 24 ayardayım.
Kullanıcı avatarı
Hero
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Hero »

Demisdik kaale alinacak filmdir diye :) fantasizm herzaman heryerde
[align=center]Bazen iki secenegimiz olur, birini secer digerini kaybederiz. Bazen ikisinide secemez herseyimizi kaybederiz.[/align]