Sensizim

Şiir, roman, öykü, deneme, eleştiri, inceleme.
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

Sensizim

Mesaj gönderen SeNSiZiM »

Seninleyim ama sensizim yine
En aci keder dustu yuregime
Ne olur bebegim beni birakip gitme
Sensizlik olumden zor gelir gonlume
inan hep agliyor bu gozler sensizligimde
Zalim kader bir gun olsun gulmedi bize
insallah biter bir gun bu ozlemler de
Muhtacim her an senin sevgine
[color=#fffff5]][shadow=#ff0088][b][size=159]GiDi$iN SoNuMuN Ba$LaNGiCi oLDu....

SeN GiTTiN, BeN BiTTiM!...[/size][/color][/shadow][/b]
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

guzel bir siir
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

tesekkurler
[color=#fffff5]][shadow=#ff0088][b][size=159]GiDi$iN SoNuMuN Ba$LaNGiCi oLDu....

Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

Hep senin hayalinle, hep seninleydim
Tam sana kavustum derken, daha sana doymadan
Yine beni birakip gittin...
Sana oyle muhtac oldugum bir anda beni terk ettin
Gencligim yine senden uzaklarda geciyor, cocukken icimde bir umut vardi
Gelecegine dair Simdi o umut yok oldu cunku donusu olmayan bir yere gittin
Eskiden senin yoklugunla iki kisiydik sana kavustuk ve 4 kisi olduk,
simdi yine sensiz sizlersiz kaldik... yine 2 kisi yasamaya calisiyoruz
biliyormusun sizin yaniniza gelmeyi cok kez denedim, basaramadim, olmadi
oraya gelsem senin yuzune nasil bakicaktim, arkada annemi tek birakmak bana yakismazdi
anneme destek olmaliydim... bir ara okulumu birakmak istedim ama aklima sen ve sana olan
sozum geldi yapamadim okula dahada cok sarildim... tek istegin bri doktor olabilmemdi...
bitti az kaldi sen goremiceksin ama ben senin basini egmeyecegim hic bir zaman
seni cok ozluyorum bitanem babam, ne guzel mutluyduk hep beraberken senle birlikte
bir cok seyimi kaybettim... bu kayiplarin nedeni hep bendim, kendimi suclamaktan asla vazgecmedim
aceba diyorum turkiyeye gitmesek bunlar olmazmiydi hep ben istedim diye gittin keske istemeseydim
zaten o zamandan beride asla gitmedim turkiyeye, annem bu yaz gidelim diyor dayim gelcekmis isvecten
onu goruruz diyor bir turlu olur diyemiyorum, hele istanbula gitmek hic icimden gelmiyor,
sen orda kardesimle, ben burda annemle neden ayri kaldik, boyle ayriligi haketmismiydik :( ben hak
ettigimizi dusunmuyorum sizleri cok ozluyorum... hep civil civilsin derdin artik o civil civil olan benden
eser kalmadi, icine kapanik sessiz biri oldum... okul harici disariya cikmiyorum oysa eskiden eve
gelmek bilmezdim sen hep kizardin... keske yanimda olsanda hep bana kizsan.
O lanet olasi gece, ben olmasam simdi hepiniz yasiyor olcaktiniz... keske senin yerinde olsaydim...
kucagimda kardesimle disari cikarken ucmustu birseyler ben kardesimi sana uzatmak istedim sense
bana uzanmak istedin... beni biraksaydin ikinizde yasiyor olcaktiniz... sen beni kurtarmak isterken
kendini feda ettin. Enkaz altinda ne kadar kaldim bilmiyorum uyandigimda hastanedeydim annem basucumda
gozyaslari icindeydi... kendisi anlatamasada gozleri anlatiyordu birseyler kaybettigimi... ben inanmak
istemiyordum ama duydugum haber inanmak istemedigimdende kotuydu... sadece bir kisiyi deil 3 kisiyi birden
kaybetmistim... seni, kardesimi, ve askimi... hatirlamiyorum ama oda beni kurtarmak isterken kendi canindan
olmustu... 3 kisiyi birden feda edecek kadar onemlimiydim ben keske sizler kurtulsaydiniz da ben gitseydim...
her gece bunlari dusunerek yataga girmek nedir kimse bilmez... her gece uykusuz sabah etmek nedir anlayan olmaz
belki diyorum yildizlardan gece odama dusersiniz belki sizi gorurum diyorum ve gece pencerenin onunde hep yildizlari
izliyorum... bazen gozumden akan yaslarla daha cok parlayan bir yildiz goruyorum ve hep dusunuyorum benim aglamami
her zaman gulmemi isteyen babam, hissetti yine agladigimi diyorum...sen beni biraktiginda 18 yasindaydim simdi 23 oldum
koskoca 5 yil gecti aradan ama aciniz hala ilk gunki gibi kalbimde, beni hic yalniz birakmayan bir annem birde kalbimin
yarasi var... tr ye ilk ayrilisimdan tam 6 yil sonra gitmistim, cok ozlemistim cok istekliydim... simdi 5 yildir gitmiyorum
ne zaman gitmek istesem o kotu an aklima geliyor korkuyorum, vazgeciyorum...
vazgeciyorum cunki yine birseyler kaybedecegimden korkuyorum, korkuyorum cunki annemide kaybetmek istemiyorum :(
Ne olur beni yalniz birakma, geceleri ruyama sik sik gel, sadece sen deil kardesimi emremii ve askimi musamida senle bana getir
Beraber beni birakip gittiniz, beraber bana geri gelin, ruyamda olsa bile beni yalniz birakmayin
ben sizleri cok ozluyorum...
BENI YALNIZ BENI SENSIZ BENI SEVGINSIZ BIRAKMA SENI COK SEVIYORUM :cry: :cry: :cry: :cry:
SeNSiZiM

Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

onlar için yaşamalısın SeNSiZiM ölüme inat onlar için yaşamalısın ... onlar senin yaşamanı istemişler belkide son istekleri buymuş sende onların son isteğini gerçekleştirmek için elinden geleni yapmalısın ...
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

onlarsiz yasamain bir anlami yok ki :(

Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

acını hissedebiliyorum o günü hatırladığım birkez bile gözümden yaş gelmediği olmadı şuan ne duygular içindesin farkındayım ... fakat yaşamak sana onların son vasiyeti bu vasiyeti yerine getirmek istemez misin ? ne olursa olsun ne kadar anlamsız gelsede gelsin yaşamak zorundasın ...
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

benden yapmamis istedikleri herseyi yapiyorum zaten sadece anlami olmayan bir hayati yasamak zor geliyor

Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

yaşam elbet bir gün anlam kazanacaktır üzülme ... yaşasaydılar eminim onlarda böyle olmasını isterdiler ...
En son dJ4 tarafından 15-03-2004 04:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

o gunu sabirsizlikla bekliyor olacagim