en zor 'ÖSS'

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
baby_17
Fast Friend
Fast Friend

en zor 'ÖSS'

Mesaj gönderen baby_17 »

2001 ÖSS sinavina hazirlanan gençler ; iste size firsat ! e-fem dersanesinin uzman kadrosunun hazirlamis oldugu son yillarin en kapsamli , en cool , en en en , ne biliyim en useful seviye tesbit sinavinda az sonra seviyenizi ölçecek , eksiklerinizi görecek , ÖSS'ye ne kadar hazir oldugunuza o gocaman , dana gibi bakan gözlerinizle sahit olacaksiniz . Sinavimizda OSS'de uyulmasi gereken bütün kurallar geçerlidir , ilk defa girecek arkadaslar için ben bir kere daha tekrarlayayim : Ilk olarak erkek adaylar ; lütfen sinav salonundaki kiz arkadaslara gozlerinizle tecavüz etmeyiniz , önünüzdeki güzel kizlari bilmem hangi fen lisesinde okudugunuzu ve okul ikincisi oldugunuzu soyleyerek etkilemeye çalismayiniz ( yemezler , çünkü onlar da büyük ihtimalle Robert Koleji'nin ya da bilmem hangi Alman lisesinin okul ikincisi olacaklardir ) , sinavda gorev alan bayan arkadaslarimiza gereksiz erkeklik gösterisi yapmayacaginizi bildigimiz için bu uyariyi yapmaya gerek görmüyorum . Ve kizlar ; sinav salonuna gelmeden önce lütfen deodorant ve parfümlerinizin tamamini üstünüze bosaltmayiniz , mümkünse hiçbir sey kullanmayiniz , " o zaman igrenç kokariz " derseniz , "farketmez sürseniz de sürmeseniz de zaten igrenç kokuyorsunuz" derim . Bir uyarim daha var , özellikle size bayan fingirdek hanim , evet evet size bakmayin saginiza solunuza , evet size dedim monitöre bakan bayan , lütfen gözünüze kestirdiginiz erkek ögrencileri sinav salonunda etkilemeye çalismayin , saçlarinizi dagitip edali edali bakinmalariniz biz görevli erkek arkadaslari da tahrik ediyor , sonra "sinav kagidiniza el koyarim yoksa" diye sonlanacak bir teklifle karsilasabilirsiniz . Ne ?... Efendim duyamiyorum , susun biraz çocuklar , efendim Akif Bey , ne ? Bu açiklamalari yapmama gerek yokmuydu , zaten sinav internet üzerinden mi yapilacak , e be Akif Bey e be Akif Bey bunu simdi mi söylüyorsunuz . Neyse duydunuz çocuklar, simdi geçin bilgisayarlarinizin basina , baslayin sorularimizi çözmeye , süreniz 20 dakika . Aha sorular : 1- Asagidakilerden hangisi "Ayni irmaga iki defa giremeyiz , bu geçen baska bir sudur ." cümlesiyle ayni anlamda kullanilmistir ? a-Osman ben bu denize girmem , dün hiçbirsey yoktu bugün bok götürüyor baksana . b-Otobüste dün fordladigim kizin bugün otobüste olmadigini yeni ögrendim , Allah'tan amca uyuyordu da sapik var diye bagirmadi , niye binmedi acaba lan bu kiz, amca sen de kusura bakma yani hehuhe . c-Bizim salak Ugur varken ne güzel Mc'den beles menü yiyoduk nereden çikti len bu lavuk , neyse duydum ki Burger'a geçmis bizimkisi , artik burgerciyiz be abi , yasasin burger king .
d- Eskiden paraya para demezdik , simdi godamanlarin kiçini yaliyoz be , keske o günlere dönebilsek . 2- " Deliyürek Orta Dogu ve Balkanlar'in dötü en çok pipilenecek dönmesidir " cümlesindeki anlam bozuklugu nasil giderilir ? a- Dötü yerine poposu denilerek . b- Ortadogu ve Balkanlar yerine Afrika ve Avrupa denilerek . c-En çok yerine daima denilerek . d-Deliyürek yerine Fatih Ürek denilerek . 3- " Erkek erkek içindir , çivi çiviye bal gibi de girer ." görüsünü benimsemis olan düsünce akımı asagidakilerden hangisidir ? a- Realizm b- Romantizm c- Homoseksüelizm d-Natüralizm
4- 10 kardesten 9 tanesi siyah , bir tanesi mavi gözlüdür . Anne ve baba zenci olduguna göre mavi gözlü çocuk için ne denilebilir ? a- Lens takmistir . b-Homozigotu resesif olmustur.
c-Babanin fazla abanmasi sonucunda çocugun esey hücrelerinde DNA'nin baz sirasi degismistir. d-Çocuk ailesinden çalinmistir.
5- Hakan Kasiyan'in söyledigi , son günlerde dilimizden düsürmedigimiz , jilet-bilek koordinasyonunu saglayan sarki hangisidir ?
a- Çayira karsi yatir beni , tirmala beni kasi beni .
b- Ben giderim yare yare , yarim verir pare pare . c- Dance with me to night .
d - Güz günü düz beni , gülleri bosver iyicene süz beni . 6- Asagidaki eslestirmelerden hangisi yanlistir ? a- Ali Kirca - Asansörü dünyada en hizli kullanan Türk .
b - Reha Muhtar - Yontulmamis Odun Devrine adini veren yaratik . c- Mahzun Kirmizigül- Görmemisin oglu olmus diye baslayan hikayede sözü edilen görmemis . d-Fenerbahçe-Dünyada siralamasinda 2 numaraya kadar yükselmis , canimiz ,kanimiz , herseyimiz , sari-kirmizi renklere sahip takimimiz . 7- Sokak kedilerinin neslinin azalmasinda en çok hangi faktör etkili olmustur ?
a- Türk insaninin pide ve köfteye olan düskünlügünün artmasi . b- Satanist ayinlerinin popülaritesini artirmasi . c- Geleneksel örf ve adetlerimize bagli insanimizin , kedileri tekmelemenin ugur getirecegi inanisina hala sahip olmasi . d- Evde kedi beslemek isteyen gariban halkimizin evcil kedi alacak para bulamamalari sonucunda sokak kedilerini evcillestirerek onlari evlerine almalari .
8- Çikma teklif edilen bir kizdan en çok alinan cevap asagidakilerden hangisidir ? a- Evleneceksek olur ama evlenmeden vermem , elimi tutturmam . b-Çikalim ama baskasiyla görürsem agzina miçarim . c-Isin yok , paran yok ne bok yemeye çikacagiz . d-Ulen iki yüzüne güldük diye götün mü kalkti , sen kimsin ki bana çikma teklif ediyon . 9- Ülkemizde topla oynanan oyunlar neden büyük ilgi görmektedir ? a- Ülke insaninin toplara olan asiri meraki ve bu meraki spor alaninda degerlendirmek istemeleri b-Ülkemizin dünyada top üretiminde ikinci büyük ülke konumunda olmasi .
c-Devletin kötü ekonomik sartlar sebebiyle erkekleri daha fazla gelir getiren topluga tesvik etmesi .
d-Erkeklerimizin yuvarlak olan seyleri elleme hususunda dogustan gelen içgüdülerinin olmasi . 10- " Uzun zaman oldu çayirinda melemeyeli Abazalik yedi beni seni düzmeyeli ." Dizelerininde anlatilmak istenen düsünce asagidakilerden hangisidir ? a-Koyunun otlamak için çayira ihtiyaci oldugu . b- Çayirda uzun zamandir koyunun otlamadigi . c- Abaza kalmamak için çayirda mélemenin gerekli oldugu . d- Burasini sizin doldurmaniz için bos birakiyorum .

Evet sevgili ögrenciler ! Uzun ve yorucu bir testi geride biraktiniz . Simdi test sonuçlarini merak ediyorsunuzdur ? Acele etmeyin , cevaplari hadilenordan@höstayı adresine yollayin , sonuçlar en kisa sürede elinize ulastiralacaktir . Bu arada aranizdan tam puan alan bir kisiye yemek ismarlayacagimi belirtmek isterim . Ama simdiden ÖSS sinavini kazandiginizi müjdeleyebilirim , hiçbir test bu testen daha zor olamaz çünkü
!...YA SEN BENİM HERŞEYİMSİN YA DA SEN HERŞEYSİN...!