Yiten Neydi ???

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Yiten Neydi ???

Mesaj gönderen amyyy »

Bu sabah karar verdim onu arayacaktım. Yıllardır onu ne büyük bir sevgi ile sevdiğimi ama gururmu unutup da arayamadığımı söyleyecektim. Güzelim gözlerini hatırlıyorum da nasıl özlemli ayrılmıştık. Erkenden uyandım bu gün , traşımı oldum. Sigaramın dumanı hayallerime karışırken gazetemi aldım , tam okuyacakken Cem aradı, "Aşağıdayım abi, hadi in." dedi. Kaç gündür birlikte gidiyorduk işe. Sanki yıllardır tanışıyormuş gibinelerimizi paylaşmamıştık. Hemen indim, yeni aldığı arabası ile beni işe bırakmak hoşuna gidiyordu. 26 yıllık memuriyetten sonra yeniden çalışmaya başlamak zaman zaman zor geliyordu ama hayat omuzlarımızı sevmişti bir kere...İnmiyordu. Sürekli konuşuyordu Cem, anlattıkları beni yormuyordu. Gençliğimin kopmuş damarlarından biri olmuştu sanki. Yarım kalan sevdamın diliydi sanki. O anlattıkça ben dalıp gidiyordum. Sonuçta bu sabah arabada gazetemi de okutturmadı. "Abi daldın, hayrola?" derken gerçekten benim için endişeliydi. Nasıl denir ki senin sevda coşkun, benim sönmüş derdimi depreştirdi diye. Dün sordum eski dostlara, evlenip ayrılmış dediler. Ayrılığa seviniir mi, sevindim işte. Belki kaybolan yıllara inat birlikte paylaşılacak bir zaman dilimi yakalayabiliriz diye düşündüm...
Cem beni bıraktı, büfeden sigaramı aldım. Karşı yolda bir kadın çocuğuna kızıyor, bir adam yolda oturmuş dileniyor, çiçekçi çiçeklerini düzenliyor. Arabalar geçiyor hızlı hızlı, her birinde bir şarkı. Biran "Ben seni unutmak için sevmedim." diyen şarkıyı Tarkan'ın ezgisi kesiyor. Karşı yolda bir çocuk,kaçan topun peşinden bana doğru koşuyor. Allahım , araba geliyor. "Dur!!!!" Kim durdu, ne oldu...Yerde yatan kim? Bu kanlar kimden akıyor? Çocuk sapasağlam, çok şükür ama neden herkes başıma toplanmış. Durun, o gazete bugünün ...Daha okumadım, okuyamadım. Üşümedim ki ben, neden örtüyorlar üstümü?Neden?
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

Mükemmel ötesi,söliyecek kelime bulamıyorum,ellerine sağlık aşkım,gerçekten mükemel ötesi ! :(
[color=black][b][size=117] †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †[/size][/b][/color]
Kullanıcı avatarı
ibryapici
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ibryapici »

mükemmelsin yaaa nerden buluyorsun bole derin konuları ki
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

bulurum ben ;) çok etkilendim bundan da tüylerim ürperti resmen dikildiler yani
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Insan, sevdigine; o iki cümleyi hic birzaman esirgememeli.. Ve 'icinden geldigi zaman' diyebilmelidir..

Yarin var midir; kim bilebilir?..

Tesekkürler Amyyy.
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

elimizdekilerin kıymetini kaybetmeden bilelim lütfen..
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Dogru yerde gelmis aklina..

Dogrusun..

Dogrusunuz.
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Insanoglu egosu ile yaratilmis bir varlik oldugu icin belki de.. Egolarimiza yenik düsüp, kadir kiymet bilmeyi zamaninda ögrenemedigimiz icin belki de..

Kendime bakiyorum, iyi ki öyle degilim diyorum..

Umudum o ki, bunu herkes yapabilsin... Bir koca umut iste..