Bilgisayar Salakları :))

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
SoCRaTeSs
Quick Friend
Quick Friend

Bilgisayar Salakları :))

Mesaj gönderen SoCRaTeSs »

Compaq "Press any key" komutunu "Press return key" şekline dönüştürmeyi düşünüyor. Neden? "Any" tuşu nerede sorusuna cevap vermekten baygınlık gelmiş.

Bir müşteri, üzerinde "toz koruyucu" olduğunda fareyi kullanmakta güçlük çektiğinden dert yanmış. Toz koruyucu dediğinin farenin plastik paketi olduğu ortaya çıkmış.

Disklerinin hatalı olduğunu savunan müşteriye "diskleri satıcıya yollayın" denmiş. Satıcının eline geçen mektuptan disklerin fotokopileri çıkmış.

Dell şirketinin bir müşterisi bilgisayarının faks çekememesinden şikayet etmiş. 40 dakikalık bir telefon görüşmesi sonucunda adamın kağıdı monitöre dayayıp "Gönder" tuşuna bastığı ortaya çıkmış.

Bir IBM müşterisi dökümanı yazıcıya aktaramadığından şikayet etmiş. "Bilgisayar yazıcıyı görüyor mu?" sorusuna karşılık "Ekranı yazıcıya doğru çevirdim ama hala görmüyor" cevabını vermiş.

Yeni aldığım bilgisayar çalışmıyor diye Dell firmasını arayan kadın sürekli "Ayak pedalına basıyorum basıyorum makinadan hiç ses gelmiyor" demiş. Ayak pedalı dediğinin fare oldugu ortaya çıkmış.

Novell Netware'in ünlü hikayesi: NetWare: Buyrun SysOp. Adam: Bilgisayarın kahve taşıyıcısı kırıldı. Garanti kapsamındayım, ne yapmam lazım ? Netware : Kahve taşıyıcı mı ? Adam: Evet bilgisayarın önündeki ! Netware: Pardon anlamakta güçlük şekiyorum. Bu kahve taşıyıcıyı nereden aldınız? Promosyon falan mı ? Üzerinde bir marka var mı ? Adam: Bilgisayarla birlikte geldi. Promosyon olup olmadığını bilmiyorum. Üzerinde 4X yazıyor.

Bir IBM müşterisi : " İlk disketi sürdüm. İkincisini sürerken çok zorlandım. Üçüncüsü asla içeri girmiyor."
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Destek elemanlarıyla müşterilerin konuşmalarını görüyorum bazen de allah sabır versin cahille uğraşmak zor..
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

eleman:abi bunun monitoru bozuldu.
ben: alla alla ya, nasıl olur??

(meğer eleman Counter oynarken kimse görmesin diye monitoru çevirmiş, fişini de yerinden çıkarmış...)
allahım sen bana sabır ver...
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

benimde başıma buna benzer bi olay geldi,
yan büroda çalışan kız yana yakıla geldi yanıma yLz bu bilgisayar çalışmıyo açamıyorum, pc yi alalı 1 hafta olmuştu tabii bizden aldılar :)
oraya baktım yok buraya baktım yok sonra elk şalterine baktım şalteri kaldırmamış, elk yokki pc çalışsın :)
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

puahaha!!! emin ol, internet cafe daha matrak...
kızın biri: (sert ve kaba bir ses tonuyla) çet kamarası var mı??
ben: yohh gurban...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

pohahahahahahaha
işte bu an benim koptuğum andır alaybozan :)
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

enteresan bir tip cafeye gelir. ellerini klavyenin üzerine koymuş derin derin bakmaktadır tuşlara. parmaklarından birisi de z harfini kapamaktadır. uzun bi süre baktıktan sonra "gardaş baksana hele, bu gılavyenin z harfi yoh."
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

- abi nickin ne olsun??
-o nedir??
-nick yani lakap.
-ahmet usta...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

ahahahahahahha
Kullanıcı avatarı
iSkocYaLI
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen iSkocYaLI »

internet cafede çalıştığım zamanlar müşteri geldi tanıdık hacker olduğumuzu bilyo bi kaç criminal vaka sitesi açtırdı resimelere bakıyo sonra beni çağırdı newyork polis departmanının sitesini bulurmusun bulduk baktı etti sordu : tutuklu listesini çıkarabilirmisin ? ikinci soru daha beter FBI criminal dosyalarına girebilirmisin ? abi çocuklara okul ödevini zor buluyoz sen ne diyon yaaa :P
[b][i][glow=black][color=red]¤°²¤ºî§]{ø¢¥âL²°¤[/glow][/color][/i][/b]