Ne istediğini bilmeyenlere ;)

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Ne istediğini bilmeyenlere ;)

Mesaj gönderen amyyy »

Ne İstediğini Bilmeyenlere

Erkeklerin bilmedikleri ve öğrenmeleri gereken ilişkilerle ilgili bazı noktalar var. İşte bunlardan bazıları...

Sizin ilişkilerinizde tutku en fazla bir sene sürüyor. Partnerinizi düş kırıklığına uğratmak yerine istediği herşeyi yapıyorsunuz ve sonuçta sıkılıp bırakmak istiyorsunuz.

Belki de bağlılık ve sorumluluktan kaçıyorsunuz. Ya da henüz doğru insanla karşılaşamadınız. Hayatınızın geri kalan kısmında ateşi hala canlı tutmak mümkün mü?

Mükemmeliyetçilik. Pasiflik. Düş kırıklığı. Karmaşıklık. Can sıkıntısı. Suçluluk duygusu. Erkeklerin bu kadar kısır kalplerinin olabilmesi gerçekten çok üzücü. Kendilerini kırılmaktan korumak için kullandıkları kalpler...

Erkeklerin bilmedikleri ve öğrenmeleri gereken ilişkilerle ilgili bazı noktalar var. İşte bunlardan bazıları...

1. Aşk, şehvet değildir. Şehvet, insanların üremeleri için gerekli biyolojik mutluluk içeren bilgisizlik ve vücut tarafından salgılanan kimyasalların oluşturduğu bir karışımla meydana gelir. Bu şehvetli şeylerin tümü romantizmi doyurur ama aşkın daha fazlasına ihtiyacı vardır.

2. Bir insana aşık olabilmek onlara kemik kanseri olduklarında veya defalarca duyduğunuz bir şakayı size söylediklerinde gülebilecek kadar çok sevmelisiniz. Kimyasal olarak bir insana sınırlı zaman içerisinde bağlı kalabilirsiniz. Bundan sonrası ise biraz çaba gerektirir. Çılgın, takıntılı, coşkun tutku yemeğin hepsi değil sadece tadını veren kırmızı biberidir. Acıyı hissettikten sonra neler olacağını görmek için bir süre beklemeniz gerekir.

3. Mükemmeliyetçilik ve aşk birlikte yürümüyor. Hepimiz partnerimizi hayal kırıklığına uğratmanın korkusunu yaşıyoruz. Tüm mükemmel olma çabalarınız günün birinde patlak veriyor ve siz bir anda yok oluyorsunuz. O yüzden ilişkilerde insanın kendisi gibi davranması gerekiyor. İşin ucunda kabul edilmemek olsa bile. Kibarca hayır demeyi ve gerçekten hissederek evet demeyi öğrenmelisiniz.

4. Evliliği tatsız bir iş olarak görmemek lazım. Eğer aşk ilişkiniz başladıktan kısa bir süre sonra romantizminizde sabit bir düşüş varsa neden bu kadar hevessiz olduğunuzu bulmak için çok fazla düşünmeye gerek yok.

Hiç kimse konserve bir hayat yaşamak istemez. Kabul etmek lazım ki evlilikler içerisinde insanlar olduğu sürece hep böyle sıkıcı olacaktır. O yüzden kendinizi entelektüel ve ruhani olarak canlı tutmaya çalışın. Size ilham veren ve destek olan bir partner seçin.

Küçük düşünmeyin ve az hissetmeyin. İçinizden gelen sesi dinleyin. Gerçekten istediklerinizi ve gerçekten sevdiğiniz birisini bulun.

Şu sözleri tekrarlayın : “Aşk çaldığım bir hediye gibidir. Şu zamandan sonra ne aldıysam bedelini ödemeye istekliyim. Ve artık ne istediğimi biliyorum” deyin.

Eğer besleyemeyecekseniz kendinize bir ev hayvanı almayın. Eğer kendiniz olamayacaksanız ve kendinizden birşeyler veremeyecekseniz bir ilişkiye başlamayın
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
baby_17
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen baby_17 »

çok haklısın amyy tamamen bu sözlerine katılıyorum hele erkeklerin şu kendilerini olduklarından daha farklı gösterme huyları yok mu ve bi de acayip çıkarcı olmaları insanı çileden çıkartıyo. uyuz oluyorum uyuz
!...YA SEN BENİM HERŞEYİMSİN YA DA SEN HERŞEYSİN...!
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

kendim oldum hep ilişkilerimde ve bir kşiye aşıkk oldum ve ona öyle aşıktimki öümden geçen güzel diye tabir edileck hiç bir kıza dahil bakmıyordum çünkü onu geçekten ölümüne seviyordum
o hasta oldu çokuzun bir süre bu bir akıl hastalığıydı ve gözümün önünde oluyordu bu bütün olanalr onun canı yandığında o acıdan kafsını duvarlara vururken ben parçalanıyordum bizi bilmeyen tanımayan aşkımız konuşşmayan yoktu dışardan bakıldığında çok güzel çok iyi anlaşan iki çift gb durmuyorduk gerçekten öyleydik hiç kırıcı bir tartışmamaız yyoktu hep yapıcı hep birşeyler öğretiyci ve sadece bir tartışmaydı ona okdar değer vriyordumki siz bile şaşardınız oydu işte aradığım oydu onu bulmuştum emindim ve hala o (ama ayrıyız) ve sebebi ne bilyormusunuz ben ona çok değr veriyormuşum o hastaymış ve sıkılmış
soruyorum size nerde bu yazdıklarınz nerde o erkek tipi yazdığınız erkek tipi nerde
benim sucum çok değer vermekmiş onu çok sevmemiş ona aşık olmamış
şimdi bir dah aşık olmakmı bir dah verdiğim değeri göstermekmi aslaa
bunu hakeden kişyi bulana kadar sizin tarif ettiğniz o kişiyi oynuyacağım kusura bakmayın bunu yapanda sizn hem cinsinz
Yerine sevemedim ki...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

bir kişinin hatasını karşına çıkan herkese ödetemezsin böyle bi hakkın yok, eğer o seni haketmediyse onun hatası diğerlerinin değil, lütfen böyle bi saçmalık yapma
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

yazına karşılk
sende tüm erkekleri kaplayan bir yazı yaşmışsın
bense bunun nedenlerinden birin yazdım neden böyle oldukarını
kimseye bir şey ödetmiyorum kimseyi de suçlu bulmuorum ok yanlış anlaşılma olmasın
beş parmağın beşi bir değil kimse unutmasın...
Yerine sevemedim ki...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

ewt ama sen demişsin bende oyun oynayacağım artık die o yazdığına istinaden yazdım ben bunu sana
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

hımm evet orda haklısın
evet bunu yapıcam oyun oynucam
ama bu oyunu hak edenlere aşkın ne olduğunu bilemden aşkım ve seni seviyorum kelimesi sarf edenlere değer bilmeynelre
dediğim gb 5 parmağın beşi bir değil
Yerine sevemedim ki...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

onu ayırt edebilirsen ne mutlu sana ama ya edemezsen..
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

o kadar çok aradımki aşkı hep yanlış insanlarda aramışım
e sonunda tecrübe kazandık artık ayırt edebiliyorum
Yerine sevemedim ki...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

işte aşkı aramıcaksın bırak o seni bulsun böylesi her zaman daha iyi sonuç veriyo ;)