UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
Ben de sana uydum kuzi sen yanlış ben yanlış RAMMSTEİN-America !
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
pıssa sanırım bu tavsiyeyi başka bir bölümde yapmalıydın, bölümleri karıştırmış olmalısın
Size bir şarkı tavsiye etmek istiyorum ya sabahtan beri bunu dinliyorum aslında biraz eskidi şarkı ama gerçekten en iyi dj'lerden birinin ürünü, ne tarz dinliyorsanız dinleyin bu şarkıya bir şans verin özellikle sözleri çok etkileyici, bilmiyorum trance müziğe tutkun olduğum için belki bana öyle geliyor ama ben yeri geliyor elektronik müziğin tam karşıtı olan bir rock ürünüde günlerce dinleyebiliyorum, sanırım olay biraz müziği sevmek ve objektif görüşlü olabilmekle alakalı bu kadar laftan sonra belki bu şarkıya bir şans verebilirsiniz he