HP Photosmart R707.. ( clost için ) :)

Webmasterlık ile ilgili her türlü sorunlarınız.
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

HP Photosmart R707.. ( clost için ) :)

Mesaj gönderen amyyy »

HP Photosmart R707’ye Ödül Yağmuru

HP’nin küçük ama marifetli dijital fotoğraf makinesi Photosmart R707, ödüllere doymuyor. Yakın geçmişte dijital görüntüleme alanında bir DIWA altın madalya alan ürün, ödül koleksiyonuna yenilerini ekliyor.

HP, 2004 yılında Photosmart R707 ve Photosmart 245 ile pek çok prestijli ödüle layık görüldü. Dijital fotoğrafçılık ve baskı çözümlerinde aldığı yeni ödüllerle HP, pazardaki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

HP Photosmart R707 dijital fotoğraf makinesi, dünya çapında dijital görüntüleme ile ilgili web sitelerinin bir araya gelmesiyle oluşan DIWA (Digital Imaging Websites Association) tarafından bir altın madalya ile ödüllendirildi.

Küçük boyutlu ama çok işlevli HP Photosmart 245 fotoğraf yazıcısı ise, küçük yazıcılar kategorisinde EISA (European Imaging and Sound Association – Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği) tarafından ödüllendirildi. Bu ödül, EISA’ya üye yayınlar tarafından aday gösterilerek, kendi sınıfında üstünlük sergileyen ürünlere veriliyor.

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Ülke Müdürü Fikret Ergüder, 2004 yılının HP için ödüllerle dolu bir yıl olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiriyor ve ekliyor: “Dijital fotoğrafçılık, hızla gelişen, çok heyecan verici bir alan. HP de, başından beri yakından ilgilendiği bu alanda, yeni çözümlerle liderliğini sürdürecek.”

HP Photosmart R707’nin Ödülleri
HP Instant Share ve HP Real Life teknolojilerine sahip HP Photosmart R707 dijital fotoğraf makinesi, EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinde pek çok ödüle layık görüldü:

§ 4 Yıldız, Foto Magazin, Almanya, Ocak 2004
§ İkincilik, Audi Video Foto Bild, Almanya, Haziran 2004
§ Satın Alınacak Ürün, Color Foto, Almanya, Temmuz 2004
§ Teknoloji – çözünürlük - çok iyi, Digital Kamera & Foto Magazin, Almanya, Temmuz 2004
§ Uygun Fiyat, PC Praxis, Almanya, Temmuz 2004
§ Uygun Fiyat, PC Magazin, Almanya, Temmuz 2004
§ Uygun Fiyat, CHIP, Almanya, Temmuz 2004
§ 4 Yıldız, Chasseur d’Images, Fransa, Bahar 2004
§ Editörün Seçimi, Next, Letonya, Mayıs 2004
§ Editörün Seçimi & En İyi Alışveriş, Next, Letonya, Mayıs 2004
§ Preporuka 4 Yıldız, PC CHIP, Hırvatistan, Mayıs 2004
§ Tavsiye, PC Space, Slovakya, Mayıs 2004
§ 5 Yıldızlı Ürün, Xtrem PC, Romanya, Haziran 2004
§ Slimste Koop, netwerk, Belçika, Haziran 2004
§ Achat Malin, netcetera, Belçika, Hazıran 2004

Bilgi: www.hp.com.tr
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Evet, özellikle web tasarım işiyle uğraşan ve mesleği görsel tasarım olan insanların vazgeçilmez ihtiyaçlarından bir tanesi de dijital fotoğraf makinleri ve tasarımcıların hayatını kolaylaştıran en önemli kriterlerden bir tanesi.

HP bu konuda söz sahibi. Printer, scanner, renk ayırma üniteleri, gazetelerde, dergilerde ve tasarım stüdyolarında, reklam ajanslarında çalışan insanların çoğu HP kullanıyor. Teknik sekreterlerin (Gazete-Dergi sayfa editörleri) en önemli ihtiyaçlarından biri de dijital kameradır. Farklı marka ve modellerin bulunduğu bu piyasa teknolojik gelişmelerin ışığında sürekli gelişim halinde.

Teşekkürler amyyy.
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

ilgileneceğini düşündüm :)
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

clost dışındakiLer bakamas mı yani :P
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

herkes bakabilir tabii ama bu konularla clost ilgilenio özellikle sanırsam işinin gereği o yüzden öle yazdım janem ;)
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

Arkadaşlar, forumlar genel paylaşım ortamlarıdır. Herkes ihtiyacı duyduğu bir konuda fikrini belirtir ya da bilgisini herkese sunar ve insanlar faydalanır. Başlık açarken, başlıkta "kişiye özel" yönelimden ziyade, başlık içerisinde yorum yaparken bunu dile getirmeniz çok daha uygun olacaktır. Lütfen konuyla ilgili fikrimizi belirtelim ve başlığı gereksiz mesajlarla doldurmamaya özen gösterelim. Mesajı yazarken de "Bu mesajı neden yazıyorum, kime ne faydası olacak" diye 2 kez düşünün lütfen"

Bu başlık gerçekten çok faydalı ve yeni bir ürünü tanımam için ve gelişmelerden haberdar olmam için çok iyi oldu. Bunu da dikkate alacağım zaten.

İlginiz için teşekkür ediyorum.