UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
allaaaaaaaaaaaaaa, girl yürü be ne diyim ki ben sana pentagram hayatımın gruplarından birisi Türk olmaları bu kadar çoksevmemin bir başka nedeni,en sevdiğim şarkıları Behind The Veil,bütün albümlerine sahip olmakla beraber Pentagramın bir çok dökümanı elimde bulunmaktadır...Tam bi fanatiğiyim yani,gruplarda bi rammstein bi pentagram...Seçimlerin çok iyi
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
Sevindirik mi oldun, ben de oha felan oldum şimdi adın gül hımm piki girl demem de gül derim artık..Bneim adım zaten belli neyse konu sapmasın konu PENTAGRAM ! aa hatırlatiyim heyecanım senden deil pentagramdan kaynaklanıyo
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]