Bu şarkıları dinlemeyin

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Bu şarkıları dinlemeyin

Mesaj gönderen Eternity »

ResimTrafikte otomobilinizi kullanırken müzik dinlemek, sağlığınız için tehlikeli olabilir. Özellikle de klasik müzik dinlerken çok dikkatli tercih yapmak gerekiyor.

İngiltere'de konuyla ilgili çalışma yapan bir kuruluş, otomobil kullanırken dinlenmemesi gereken beş parçayı belirledi. Listenin ilk sırasında 1800'lerden bir Richard Wagner bestesi var: 'Der Ritt der Walküren'

Wagner'e uymayın

Bu parçanın ilk sırada olmasının sebebi son derece gürültülü ve yüksek tempolu olması. Tehlikesi ise trafikteki hızınızı Wagner'in parçasıyla uyumlu hale getirme riskinin çok yüksek olması.

Ünlüler de listede

İkinci sırada Guiseppe Verdi ve 'Requiem'den 'Dies Irae' adlı parça var. The Prodigy, 'Firestarter' ile üç numarada yer alıyor. Basement Jaxx'tan 'Red Alert' adlı parça dört ve Faitless'dan 'Imsomnia' ise beş numarada.

Bunlar da zararsız müzikler

Hem direksiyon kullanıp hem de 'zararsız' müzik dinlemeyi tercih ederseniz, şu beş parça tavsiye ediliyor:
• 'Come Away with Me', Norah Jones.
• 'Mad World', Gary Jules.
• 'Another Day', Lemar .
• 'Too Lost in You', The Sugarbabes .
• 'Breath Easy', Blue .

Kaynak: Milliyet
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Faithless - Insomnia tüh yakalandık :) Bende galiba bu olaya bağışıklık var çünkü arabada sürekli Insomnia'dan beş kat falan daha hareketli parçalar dinliyorum Allah'a şükür hiçbir yan etsini görmedim şuana kadar ;) Bu şarkıları dinlerken gaza gelmeden 50 yada sabit 90 ile gidebilme başarısını gösterebiliyorum ben :)
Kullanıcı avatarı
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

Doğru olabilir,otomobil kullanırken RAMMSTEİN dinlediğimi düşünüyorum da :) adamlar haklı yani :)
[color=black][b][size=117] †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †[/size][/b][/color]
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

dü$ünsenize araba kuLLAnırKen fLn Linkin park ;Pp katLiam oLur ya
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Yo ben grow yapanları bile dinledim ama biraz gaza getirdiği doğru :) Yani tamamen sizin kontrolunuzde bunu aklınıza getirip dinlediğiniz müzikten eklinmemeye bakın yoksa biliyorsunuz "trafik hiç affetmez !"