Deprem Günü

Yaşanmış düşündürücü ve duygulandığımız yazılar.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Bunlar acıda olsa bazı gerçekleri insan paylaŞmak isterse buraya yazar.O günleri unutabilecek kimsede yoktur eminim.Hadi bu forumda bu konu açılmasaydı kimse anımsamayacakmıydı o günü bir daha.Medyada en az ayda bir o günü hatırlatmak için haberler yayınlanmaya devam ediliyor.
Yani kısacası huzunbaz anımsamamak için değil paylaşılmamak için yazılmıyor. Arkadaşıda üzme bu arada..
Dreams
huzunbaz

Mesaj gönderen huzunbaz »

güldüm sana sadece. benim amacım kimseyi üzmek değildi. ben her saniyesini hatırlıyorum neredeyse o gecenin ve unutmadım, unutulamazda bu konuda haklısın. ama unutmadım diye devamlı anımsıyorda değilim. haberlerde devamlı deprem diye geçmesi önemli değil, önemli olan konuyu derinlemesine düşünüp yazmaya çalışmak. ben biraz yazmaya çalıştım en başta, baktım ki canımı sıkan üzücü şeyler geldi aklıma bende bıraktım ve sildim yazdıklarımı. istesem post ederdim, fakat yollamadım.

yinede diyorumki sen say ki ben paylaşmak istemedim. say ki embesil uyuz bir insanım. eğer bana devamlı iğneli laflar söyleyip mutlu oluyorsanız istediğinizi düşünün hakkımda. ve istediğinizide çekinmeden yazın.

ben paylaşmamayı değil, kendimi üzmemeyi tercih ettim.

sen ki, bir insanın tartıştığı bir konuyu yaşı gerekçesi ile kilitleyen birisin, bunu anlamak zordur sanırım ama.. neyse ;)

eğer istersen paylaşmamayı tercih etti de benim için yine.

yada, ne dersen de..
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Afferim böyle ol hep
Dreams
huzunbaz

bir adminden daha iç açıcı bir cevap beklerdim.
herneyse.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Sen değilde başkaları için içaçıcı cevaplar yazarım! Sınırları zorlamaya devam etme istersen.
Dreams
Kullanıcı avatarı
fatih turan
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen fatih turan »

iyik ki bi bölüm açtıım keşke açmasaydım niyetim insanları bir birine düşürmek değildi bütün arkadaşlardan özür dilerim :cry:
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Boşver fatih turan önemli bi sorun yok biz başlıktaki konuya cevap yazanlara bakalım ;)
Dreams
Kullanıcı avatarı
fatih turan
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen fatih turan »

moralimi yükslttiğin için teşşekkür ederim :wink:
huzunbaz

:) gülüp geçeyim en iyisi, hayat bu..
Kullanıcı avatarı
Latin
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Deprem günü

Mesaj gönderen Latin »

Deprem anında kuzenim ile anaannemde sabahlıyorduk elimizde kola karşımızda play station colin mcrae 2 oynuyorduk birden heryer sallanmaya başladı ben ilk önce oyunda ağaca çarptığım için oyun kolu titriyor sanmıştım meğersem deprem oluyormuş kuzenim lem olum deprem oluyor hadi çıkalım evden dedi ben ona o anda şey demişim tabi hatırlamıyorum ama " Lem dur daha oyunum bitmedi." demişim :) sonra elektirkler kesildi o zaman herşeyi bırakıp dışarı çıkmışız :) heralde o anda şokta felan idim . ama oyundada iyi zaman yapıyordum :) neyse sonra çıktık evden 15 20 dk dışarda dolaştık sonra ben yatmaya gidiyorum dedim eve girdim yattım uyudum. sonra sabah olduğunda facinın boyutları ortaya çıkıyordu.
®Latin_Lower®