Aşk yaşaması çok güzel bişey. Bunda hepimiz hemfikiriz ama zaten karşıdaki bizi böle bırakıp gitti ise aşktan çıkmıştır o. Onun için üzülmeye değmez. !
İyi Günde Dostlarımla Mutlu oldum.Kötü Günde ise Acılarla bi o kadar tek başıma kaldım.Aman Allahım Oysaki Ne Kadar Yalnızmışım..!
Heh işte ben de bunu demek istiyorum da beceremedim,değmez ewt ..
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
sen aşkını yaşmay deva et aşkın ara o aşkdan kaçıyorsa o senin aradığın kişe değildir demmekii warmı cesareti olan kaçmyan söyleiyn bana
hangimizin aşk öyküsü acı değilki hangi gidiş koymazki insana hangisi
hepimizn bir hikaysei wardır muhahak...
Zor bi durumdasın. Herkes gitti diye bi daha mutlu olamıyacağını mı düşünüyosun ? Yerine gelenler oluyor Merak etme. Hayatın Kuralı bu değil mi? Bir insan gider diğeri gelir. Senelerdir böle olmuştur böle de olcaktır.
İyi Günde Dostlarımla Mutlu oldum.Kötü Günde ise Acılarla bi o kadar tek başıma kaldım.Aman Allahım Oysaki Ne Kadar Yalnızmışım..!
peki o insan seni seviyordu değilmi senin üzgün görmey dayana bilirimydi dayanamazdı değilmi her seven insan gb neen bukadar üzüyorsun kendini artık toparlnam gerk hem kendini hem seni seven meleği üzme olurmu
herşeyin sonu gelmedi hala