[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
Anlamsızlıklarlı anlamaya çalışıp kendimizi üzeceğimize anlamlarını bilmediğimiz ama bizi mutlu eden mutluluklar aramalıyız. İnsan mutlu olmadı mı hiçbişeyin tadı olmuyor
İyi Günde Dostlarımla Mutlu oldum.Kötü Günde ise Acılarla bi o kadar tek başıma kaldım.Aman Allahım Oysaki Ne Kadar Yalnızmışım..!
Mutluluğu bir kişiye bağladıysan sen zaten yaşamıyosun demektir. Önemli olan etrafına bakmak ve hayatı yaşamaktır. Hayatta seni mutlu edecek daha bi sürü olay yığını vardır eminim.
İyi Günde Dostlarımla Mutlu oldum.Kötü Günde ise Acılarla bi o kadar tek başıma kaldım.Aman Allahım Oysaki Ne Kadar Yalnızmışım..!
Mutluluğu bir kişiye bağladıysan sen zaten yaşamıyosun demektir. Önemli olan etrafına bakmak ve hayatı yaşamaktır. Hayatta seni mutlu edecek daha bi sürü olay yığını vardır eminim.
Mutluluğu bir kişiye bağlamak istemez kimse ama bağlanıyor işte,bu durumda napcas peki,dediğin doğru,hayatı yaşa,başka mutluluklar keşfet,zaten bunu öğreniyosun,niye üzüldüğünü anlamıyosun aklına gelince...
Ozcan İnan bana o kadar kötü durumlar yaşadım o kadar kötü günler gördüm ki. Önemli olan durumunu bilmek , şükretmek. Unutmayalım ki Beterinde Beteri var. Bi insan için yada Herhangi bi sebeb için diyeyim Hayatından vazgeçenler var. Halbuki etrafına baksa daha neler görcek ! Eminim biraz mantıklı düşünürseniz bana hak verirsiniz.
Ya haklısın zaten de,beterin beterini yaşıosan nolcek şaka bi yana yaşamak için sebeb çok,ben de düşündüm ölmeyi felan da,değmez be ..