Bill Gates'den E-mail var !

Buyrun geyik muhabbetlerine..
Kullanıcı avatarı
Jedi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Bill Gates'den E-mail var !

Mesaj gönderen Jedi »

Bir çoğunuz Windows kullanıyordur tabi farklı sürümleri olabilir.. Fakat lisanssız kullananlar zannetmesinler ki biz bundan haberdar değiliz.. İnternete bağlandığınız an lisanssız kullanan tüm kullanıcılar bize kırmızı bir şerit halinde belli oluyor hala ceza almamanızda ki sır ise türkiyede ufak işyerleri ve ev kullanıcıları ile uğraşmıyoruz genelde Büyük işletmeler bizim kara listemizde ve onlarıda kolayca buluyor ve cezasını kesiyoruz.. Size tavsiyem ise 2005 sezonunda lisanslı bir sürüm almanızdır. Teşekkürler..

Bill Gates

Ben pek inanmadım ama ingilizce bir mesaj geldi türkçesi aşağı yukarı böyle oluyor umarım birileri kafa buluyordur yoksa ileriki günlerde şöyle bir dialogla karşılaşabiliriz.
x: Aaa Microsoft' tan mail gelmi acaba ne..
y: Ya ne olcak olum bi ürün çıkmıştır onu tanıtıyodur sapm maildir o
x: Dur yaw bi bakam ne yazıyo merak ettim
y: ha ha belkide Bill Gates sana aşk mektubu yazmıştır.. ahauha
x: Bakam ne yazıyo.. " Kullanıdığınız sürümün lisansını ... tarihine kadar almazsanız tarafınıza bilmem ne kanunun bilmem ne maddesi gereğince kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmesi gereği işlem yapılacaktır..
y: Ahauha olm geyiq yapmışlar la seninle fake maildir o..
x: Ha bende inandımdı zatı
Aradan günler günler sonra...
x: Olm çıkarın la beni burdan
y: Ne yapayım olm kefalet için evimi, arabamı hatta ... bile satmam gerekiyo yaw naptık biz

Olmaz umarım böyle bir şey veya olsun banane :)
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
Kullanıcı avatarı
nOnE
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen nOnE »

ben korkmuyorum lisanslı nede olsa ama olmaz bence
[glow=siyah][color=gri]Bu Dünyada Yaşadıkça Sawaş, Yoksa Seni Mahvederler Yawaş Yawaş, AL Eline Mikrofonu Ve Saydır Kelimeleri, Düşmanına Anlat Seni Yenemiyeceklerini...[/color][/glow]
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Böyle birşey olduğunu uzun zamandır biliyorum ben sistem şöyle çalışıyor lisanssız kullandığınızı tesbit etmeleri çok kolay söylendiği gibi internete bağlanınca kendinizi ele veriyorsunuz yada şirketseniz bilgisayar kullanma ihtimalinize dayanarak kendinizi ele vermiş olabiliyorsunuz fakat şöyle birşey var sizi önce bir uyarıyorlar mesela 15 gün içinde lisansınızı bize gönderin diye siz bu sürede bitane ne yapıp ne edip lisanslı windows alırsanız paçayı kurtarıyorsunuz ;)