a$k bir fırsattır

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

orantıyı boşver kılahmet, aşk bir fırsattır ne mutlu değerlendirebilene :)
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Shadoww_mann »

peki fırsatlarınız neden sonu acı ve hüzünle bitiyor??saçmalamayın ya ne fırsatı ??
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

Ana muhalefet :))))))))
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

off allamm offffff shoo !
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

demek ki fırsat değilmiş :lol:
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

sen böle aşk üzerine bi kitap felan yaz ahmet ya
valla ozaman nufus planlamasına felan gerek kalmaz
hatta seni çine ihrac edelim orada felan aşk üzerine konuşma yap bir anda nufus böle yarıya yarıya iner
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

+1
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

colera yaw harbi anlamıyorum alttakide buna +1 demiş hahayt ay çok komiksinz yaw kardeşim boşsunuz...
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

Muhalefet olmak adına kendi doğrularını çiğneyen insanlar
komik bulmasada olur....
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

colera sen dostmusun düşmanmısın yaw yazdıklarımı okusana neyi yanlış orda açıkça olanları yazıyorum sen bana muhalefetsin diyorsun ben sadece sizin kadar duygusal bakamıyorum eğer bakarsamm bende mırmır olurum.yani öyle bişiki sanki ben aşık olmamışım ben hiç sevmemişim gibi bir ortam yaratıyorsun sadece ben sizin gibi yapmadım bu işler sabır işidir bu işler olgunluk işidir herşeyin zamanı vardır herkes her beraber olduğu insan için aynı şeyleri yaparsa bu iyi bişimi ben aşkı kötülemiyorum bence aşk fırsat değildir karşılaştığın kişi aşık olduğun kişi buna layıksa ozaman fırsattır değmeyen kişiler için yalan olan tek taraflı olan ilişkiler için aşk fırsat değildir eğer karşılıklı mutlu isen karşılıklı ise buda seni hayata pozitif olmanı sağlıyor ama bu aşktan değil bu karşındaki kişinin sana vermiş olduklarına bağlıdır neden seviyorsun seviliyorsun varmı daha ötesi bu açıdan bakalım arkadaşım kaşlılaştığın kişi fırsattır senin için......