Sakın bu senin hüsnü kuruntun olmasın ?
Yada okuz altında buzağı aramak gibi bi şi....
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Yüzünü bile görmediğim biri ile,konuşarak aldattım !!!!!!!!!!!! Ve sevdiğim kişininsevgisinden emin olunca da ayrıldım zaten ondan.... Buyrun size ALDATMAK........................
yaw şimdi kızların aldatma olayı böyle ki ben kendimi o kızın yerinede koyuyorumda aynısı bana olsa bende kızar bağırır çağırırdım ama şurası bi gerçek o kız ben erkek aynı şeyleri göstermesini beklenmesi mümkün değil bu yazdıklarım bir çok kişi tarafından eleştirelecek ama biraz daha geniş bakın yani bi erkek 10 kızla ilişkiye girer lafı olmaz bi kız 3 kişi ile ilişkiye girer adı kaşara çıkar yani bu tarz düşünün ki hele görülmemiş kahramanlar için bunu yapıyorlarsa helal yane...
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..