Merhaba Winamp 5

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Merhaba Winamp 5

Mesaj gönderen dJ4 »

ResimNullsoft artık belkide efsane haline dönüşen winamp programının yine efsaneye dönüşen 5.0 versiyonunu dün yayınladı (16 Aralık 2003).

Ben direk kurdum ve size ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum :arrow:

Evet gerçekten winamp 3 ten çok daha iyi ve winamp 2 ile neredeyse %100 uyumlu yani eski skinlerinizden, pluginlerinizden tutun winamp 2 nizin ayarları bile değişmiyor yeni winamp 5 i kurduğunuzda direk winamp 2 nin olduğu klasöre kuruluyor ve eğer sisteminizde winamp 3 varsa onuda uninstall edebiliyorsunuz. Yeni görünüşüde gerçekten güzel ve farklı bu tip kabukları artık nullsoft "modern skin" olarak adlandırıyor.

Benim farkettiğim winamp 5 winamp 3 ten daha az sisteme yükleniyor fakat winamp 2 den biraz daha zorladığı kesin.

Ve winamp 5 bir süprizi barındırıyor artık winamp'ın birde pro yani ücretli versiyonu var. Diğerinden ne fazlası var diyorsanız cdleri *** ve aac formatlarına dönüştürmekle kalmıyor artı cd bile yazabiliyor. Ama tabiki 14.95$ karşılığı ;) Free versiyonda bu özellikleri kısıtlı olarak kullanabiliyorsunuz fakat baya yavaş yapıyor işini tabi, mesela cdleri 2x ile yazıyor ...

download için :arrow: www.winamp.com
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

evet görünüşe göre winamp 3 ve 2 birleşmiş.Winamp 2 ve 3 ün downloadlarını sitesinde bulamadım.İndiriyorum şu an bakalım nasıl olmuş :)
Dreams
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Sistemleri benimki gibi çok fazla hızlı olmayan kullanıcılara tavsiyem eğer winamp 2 skinlerinden birini kullanırsanız eski winamp 2 'den farkı kalmıyor ;) Örnek yeni winamp modern skini ile belleğin 8mb'ını harcıyordu ve işlemciyi %25 oranında kullanıyordu fakat ben şimdi clasic winamp 2 skinlerinden birin kullanıyorum şuan durum 2mb belleğe karşı işlemcinin %3 ü gerçekten iyi bir sonuç zaten adamların yapmak istediği buydu galiba winamp 3 le 2 yi birleştirmek yani bunu gerçekten başarmışlar gibi görünüyor herkese tavsiye ederim ;)
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

evet modern skinler epey bi ram harcıyıp yavaşlatıyo pc yi.Normali zaten eskisinin aynısı açılırken çok az zorlanıyor o kadar gerisi güzel :)
Dreams
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Ya ben dükkandaki bilgisayara kurdum winamp 2 den daha hızlı açılıyo şaştım kaldım (ama tabiki winamp classic skin'i ile ;) ) :D Galiba bizim sistemlerin upgrade zamanı yavaş yavaş gelmeye başladı ;)
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

evet az önce iğrençliğini kanıtladı winamp.Winamp açıkken bazı işlemleri yapamıyorum pc de.Cpunun altını üstüne getirdi winamp 2 yi açsamda bi işe yaramıyor.Eski versiyonunu tekrar kurdum 2.91.
Dreams
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Abi o zaman sonsuza kadar 2.91 i kullanmayı göze alacaksın çünkü hiçbir zaman 2.92 çıkmayacak ;) Benim sistem daha eski olmasına rağmen şuana kadar pek bir sorunla karşılaşmadım ama sürekli classic skin desteğiyle kullandığımı belirteyim.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

vallaha bu bence yeni eski sistem farketmiyor.Ben sistemi yeniledim modern skin kullandığımda yavaşlatıyor.Winamp5 te classic kullanmama rağmen gene fark var acayip bi şey olmuş yani.Ama ara yüzü gerçekten süper.Kullanabilenlere ;)
Dreams
Kullanıcı avatarı
ALEXIS
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen ALEXIS »

Kimse yazmamış ya da kimse bilmiyor ama winamp 5 pek nullsoft'un sayılmaz, AOL'un bu işte büyük bir parmağı var. Biraz araştırırsanız AOL'un nullsoft'u bir ara satın aldığını keşfedersiniz.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Umurumda bile değil biliyor musunuz :?: Nullsoft yada fullsoft :?: İster AOL satın alsın ister başka biri hala about kısmında copyright 1997-2003 nullsoft yazıyor :!: İncelemeyi seven arkadaşlara duyrulur ...