Suyu Konuşturabilirmisiniz..??

Piyasada bulunan yada yeni çıkan teknolojik aletler, bunların incelemesi ve tartışmalar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
TMTGRUP
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 05-03-2010 15:03

Suyu Konuşturabilirmisiniz..??

Mesaj gönderen TMTGRUP »

TMT GRUP
Elektronik İmalat Makine Reklam Organizasyon Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Touch Macro Tecnology

“ Sizi Hayrete Düşürecek bir buluşla ne sıklıkta karşılaşabilirsiniz ? En son ne zaman hayrete düştünüz ? “

TMT GRUP size sürekli yeni buluşlar sunar.


Dünyadaki Her türlü teknolojik gelişmeyi yakından takip ederek, ARGE çalışmaları ışığında yeni buluşları ve innovative çalışmaları ülkemizde üretir ve halkımızın kullanımına sunar.
Hedefimiz Türkiye’de henüz uygulama bulmamış teknolojilerle rekabet ortamı oluşturmak.



SU PERİSİ PROJESİ

Bir çok ülkede hayretle ve büyük bir hayranlıkla ilgi gören suyla görüntüleme sistemi geliştirilmiş bir şekilde SU PERİSİ ile artık Türkiye de ileri teknoloji ile TMT GRUP tarafından üretilmektedir. Su Perisi TMT GRUP garantisindedir.


SU PERİSİ
Su Nozullarından akan suyu bilgisayar kontrollü yöneterek istenilen grafiğin oluşmasını sağlayan digital görüntüleme cihazdır. Ülkemizde bilgisayar kontrollü fıskiye sistemlerinin farklı bir boyutudur.

Görsel bir şov, yoksa aklınızdan geçen sıra dışı bir tanıtım mı? İnsanları hayrete düşürmek mi istiyorsunuz ? Bir ürünü ön plana çıkarmanın en mükemmel yolu.
Sosyal yaşam alanlarında, AVM’lerde Parklarda, İstasyon, Hava Alanı, Terminal, Fuar, Festival, Konserlerde, Partide, Toplantı Sempozyum Seminerlerde, Otel, Spor Tesisleri, SPA Merkezleri, Havuzlarda, Üniversiteler, Hastanelerde, Cafe Bar bowling salonu restoran ve eğlence merkezlerinde,
TV programlarında Reklam filmi ve Müzik kliplerinde. Her türlü Organizasyonda. Reklam Tanıtım ve Görsel Showlar için kullanabileceğiniz bir cihazdır.

O bir Rüya
O bir Hayal
O bir Fantezi

Bir logo bir isim bir resim bir şekil bir grafik bir mesaj. Artık suyla vücut buluyor.

Milyonlarca su damlası sizinle konuşuyor. SU PERİSİ ile suyu kontrol altına aldık.

Suyu Konuşturduk. Sevdiklerinize Mesajlarınızı Suyla verin.


SU PERİSİ İstenilen Ebat ve dekoratif Tasarımla. Extra aparatları ile Taşınabilir kolay kurulum.


Su perisi fıskiye sisteminin digital olarak bilgisayar kontrollü bir dizi valfin uçlarına monte edilen su nozzle larına gönderilen elektronik sinyallerle su akışını kontrol ederek oluşan resim grafik metin logo isim görüntülenmesi şeklidir.

Su perisi yabancı literatürde gaphical water display digital fountain digital curtain waterfall waterwall bitfall talking water aqua screen aqua sermo aquatiqua digital pavillon gibi isimlerle adlandırılmıştır.

Günümüz teknolojisi artık innovative (yenilikçi) gelişmelerle yol almaktadır, Suyun bir görüntüleme cihazı olarak kullanılması gibi. Su damlacıkları (drops) bir görüntüyü oluşturabilirmi ? işte bilgisayar ve yazılım alanındaki gelişmeler neticesinde akan suyun (fluid) kontrol altına alınması buna bir örnektir.

Su perisi sayesinde reklama yeni bir boyut kazandırdık. Değişik konseptlerle istenilen tasarımda vucut bulan su perisi, yapay sis cihazları, kokulu su, projeksiyon cihazları, müzik sistemleri, lazer sistemleri, power led, touch screen gibi aparatlarla desteklenebilmektedir.

Su perisi konser, organizasyon, tv ,show programları veya herhangi bir etkinlikte artık vazgeçilmez olarak yer bulmaktadır.




İvedik O.S.B Güleryüz Sanayi Sitesi No:64 Yenimahalle
0.312 395 99 66 – 0.507 235 98 44
www.tmt-grup.com.tr
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir