Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
merhaba arkadaşlar. ben izmirde ikamet etmekteyim burada yeni bir işe başladım ve şuanda netsis programı kullanılıyor ( ege bölgesindekiler daha çok bilir netsis bir muhasebe yazılımıdır) ben netsisi az çok biliyorum ama bildiklerim şuanda çalıştığım yere yetecek kadar iyi değil. bana konak ve çankaya çevresinde iyi bir netsis eğitimi alabileceğim yer önerebilirmisiniz. şimdiden herkese teşekkür ederim. herkese iyi çalışmalar
Alsancakta ofisleri var bildiğim kadarıyla internet sitelerinden adresini öğrenebilirsin oraya gidip onlarla konuşursan daha iyi olur senin açından. yetkili netsis eğitimi falan diyen pek çok yer var ama ofislerinden alacağın bilgi en azından bir eğitim merkezi yeri fln öğrenebilirsin.