Ceza Sagopa'ya Küfür Etti Ortalık Karıştı..Sago Suskunluğunu

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen onurkaya »

Ceza'dan nefret ediyorum.Adam hem popa küfür ediyor,hem de Burcu Güneş v.b. popçularla düet yapıyor.Adam üstüne üstlük geçen seneki rockncoke festivalinde kendisini protesto eden rockçılara sahnede ağıza alınmayacak küfürler ediyor.Topluma sözleriyle ve kişiliğiyle örnek olması gereken bir sanatçının bunları yapması,sanatına gölge düşürür.Bence edebiyle hareket etmeyen bir sahne adamından sanatçı değil,basit bir bar şarkıcısından başka hiçbirşey olmaz.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
Kullanıcı avatarı
Bigboss
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Bigboss »

SEYiT-HAN yazdı:

Yeni projeler :

---- Dj MicCheck "Turntablist" ----
+ 1-2 Ay içinde Kuvvet Mira albümü çıkıyor...
Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!..
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen dj_gokhan »

adam çok küfür ediyor .KuPe sağolsun dinledik :D
Kullanıcı avatarı
Bigboss
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Bigboss »

Sagopa'nın sadece eski bir albümü (10 kurşun Sagopa K.) küfürlü albümlerinde küfür yok ama sago nun röportajda dediği gibi son albümünü eline alan hasımı bu 'bu adam benim anama avradıma sövmüş' diyecektir...
Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!..
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen dj_gokhan »

Adam azmışmı neolmuş.. :?
SAGOPAASLIYUNUS
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen SAGOPAASLIYUNUS »

YAZIK YAAA... SAGOPANIN VE KOLERANIN RAP İNDEN MAHRUM KALANLAR...BÖĞÜREN İNSANLARI RAP YAPIYOR SANANANLAR VE MİRA YA KÜFREDENLER YAZIK ACİZLİKLERİNE YAZIK AYBENE RAP İN KRALİÇESİ DİYEN BEYİN YOKSUNU İNSANLARA YAZIK YAZIK YAZIK....
SAGO RAP İN EN KALIN ANSİKLOPEDİSİ
RAP GAFİL
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
yekone
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen yekone »

haklısınız arkadaşlar cezanın hızlı sölemedi cogu kişiye cekici gelio ama bence kral sago bide IQ bide ben
SaLToN
New Friend
New Friend

Re: Ceza Sagopa'ya Küfür Etti Ortalık Karıştı..Sago Suskunlu

Mesaj gönderen SaLToN »

Öncelikle herkeze selamlar...

Yazılan mesajların neredeyse yarısını okudum , herkez Ceza'ya verip veriştirmiş.
Sagopa'yı önceleri çok dinler çok severdim ama bu son olayları Ceza'ya bulaşması oldukca canımı sıktı.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki ben Ceza'nın Allaha küfür etmesini veya (anladıgım kadarıyla Kolera'ya küfür edilmiş) Kolera'ya edilen küfürleri hoş bulmuyorum ve desteklemiyorum...!

Fakat Sagopa yanlış bir yolda ilerlemektedir! Hani derler ya '' kedi ulaşamadığı ciğer'e mundar dermiş '' Sagopada Ceza gibi olamadığı içinmidir yoksa prog. vs. gibi organizsayonlarda kendisinin degil Ceza'nın tercih edilmesindenmidir bilemem bi çekememezlik konusu apaçık ortada!

Uzun konuşmayı pek sevmem ( Kolera Degilim Çünkü Ben ! )
Sana bir çift lafım var Sago bükemediğin bilegi öpeceksin birgün sen !

Ama Şunu Söylemeden Edemicem ; Sagopa hepimiz rabbimizi severiz , fakat sen rabbini bizden çok seviyorsan 5 vakit namaz kılıyorsan şarkılarında dini konulara deginiyorsan rap senin neyine Sago git ilahi söyle sen !

Ceza'yLa Senin Aranda Büyüük Bir Fark Var !!!!

EDIT : Ayrıca Kimse Kimseye Durduk Yere Küfür Etmez veya Bişey Yapmaz...
Sen Hatayı Önce Kendinizde Arayın Kanımca Sagopa Kajmer ft. KoLera 2Lisi !!!!
Seni Canlı Yayında Canlı Performanslarla Bekliyoruz Sago xD Bakalım Nefesin Ne Kadar Saglam xD Yoksa Canlı Performansının Igrenç oldugun Gördüklerinde Hayranların yok olur diyemi korkuyorsun ! xD
Kullanıcı avatarı
rapinrock
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen rapinrock »

SaLToN yazdı:Öncelikle herkeze selamlar...

Yazılan mesajların neredeyse yarısını okudum , herkez Ceza'ya verip veriştirmiş.
Sagopa'yı önceleri çok dinler çok severdim ama bu son olayları Ceza'ya bulaşması oldukca canımı sıktı.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki ben Ceza'nın Allaha küfür etmesini veya (anladıgım kadarıyla Kolera'ya küfür edilmiş) Kolera'ya edilen küfürleri hoş bulmuyorum ve desteklemiyorum...!

Fakat Sagopa yanlış bir yolda ilerlemektedir! Hani derler ya '' kedi ulaşamadığı ciğer'e mundar dermiş '' Sagopada Ceza gibi olamadığı içinmidir yoksa prog. vs. gibi organizsayonlarda kendisinin degil Ceza'nın tercih edilmesindenmidir bilemem bi çekememezlik konusu apaçık ortada!

Uzun konuşmayı pek sevmem ( Kolera Degilim Çünkü Ben ! )
Sana bir çift lafım var Sago bükemediğin bilegi öpeceksin birgün sen !

Ama Şunu Söylemeden Edemicem ; Sagopa hepimiz rabbimizi severiz , fakat sen rabbini bizden çok seviyorsan 5 vakit namaz kılıyorsan şarkılarında dini konulara deginiyorsan rap senin neyine Sago git ilahi söyle sen !

Ceza'yLa Senin Aranda Büyüük Bir Fark Var !!!!

EDIT : Ayrıca Kimse Kimseye Durduk Yere Küfür Etmez veya Bişey Yapmaz...
Sen Hatayı Önce Kendinizde Arayın Kanımca Sagopa Kajmer ft. KoLera 2Lisi !!!!
Seni Canlı Yayında Canlı Performanslarla Bekliyoruz Sago xD Bakalım Nefesin Ne Kadar Saglam xD Yoksa Canlı Performansının Igrenç oldugun Gördüklerinde Hayranların yok olur diyemi korkuyorsun ! xD
a.s. Sagopa 2004 ten beri playback yapmıyor bu 1.
Sagopa daki ses hiçbir rapçi de yok şu anda Türkiye de bu 2.
rap kendini anlatmaktır dertlerini sevinçlerini dökersin ve ritimle söylersin konusu herşey olabilir ben şu anda aşığımdır aşkla ilgili yazarım kızgınımdır diss yaparımneşeliyimdir eğlenceli birşeyler yazarım bu değişir kişinin ne hissettiğine bağlıdır...M.F Sagopanın değerini biliyor canlı performansını da biliyor ve canlı performansı çok daha iyi...backlerden gelenler playbacklere takılmasınlar SAGOPA KAJMER gerçeğini zihinlerine kazısınlar...