Bu haberimiz 'kadınlar' için!

En önemli konumuz, sağlığımız hakkında bilgilerimizi paylaşalım
Cevapla
badisaba
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 20
Kayıt: 27-04-2008 17:26

Bu haberimiz 'kadınlar' için!

Mesaj gönderen badisaba »

İnternetin günlük yaşantımıza hızla girmesi insanları “âlemci” yaptı. Bu âlem o bildiğimiz âlemlerden değildi ama. Bu âlem farklı bir âlem: Sanal âlem. İlk zamanlar sohbet kanalları ile internet kullanıcılarının ilgisini olumsuz bir yöne çeken internet, bugünlerde pozitif yöndeki işlerde kullanılmasıyla amacına ulaşmaya başladı.

Görüntülü yol durumundan tutunda kaçırılan dizilerin devamını seyretmeye kadar kullanımı birçok kategoride hızla yayılan internette bugünlerde yeni internet siteleri oluşturma moda oldu. Doğum günlerinde çocuklarına “isimleriyle” internet sitesi kuran aileler durumdan memnun. Farklı internet siteleri keşfetmek isteyenler ise yeni siteleri bulmada Google’a başvuruyor.

www.jinekomed.com da kadın internet kullanıcılarının bugünlerde sık aralıklarla tercih ettiği bir sağlık sitesi. Kadın Hastalıkları ve Doğum hekimi Yeşim Yerçok tarafından kurulan sitede kadın hastalıklarıyla alakalı birçok bilgiye ulaşılabiliyor.

Anne adayı hanımların sıklıkla kullandığı bu sitede kısırlık nedenlerinden aile planlamasına, gebelik öncesi soruların cevaplarından, cinsel yollarla bulaşan hastalıklara varan geniş bir bilgi yelpazesi bulunuyor. Jinokomed.com sitesi dikkatle incelendiğinde dizaynındaki kadınlara özel renkler gözlerden kaçmıyor.

Kendi kurduğu sitesinde hastalarının sorularını online yanıtlayan Op Dr. Yeşim Yerçok, soru soranlardan sorularını çekinmeden kısa ve net sormalarını istiyor.

www.kadincakararinca.com isimli site de yine kadınlar için oluşturulan sitelerden. Yayın Yönetmenliğini Emrah İriç’in yaptığı sitenin editörü Hatice Kübra Tongar.

Kadın internet kullanıcılarının her geçen gün sanal âlemde sörf yapmasını fırsat bilen www.kadincakararinca.com, temiz internete örnek olması açısından kurulduğu günden bu yana kadın sitelerinin de seviyeli yayın yapacaklarını ispat eden web sitelerinden. Bu sitede de kadınları ilgilendiren yaşam haberlerine yer veriliyor.

TÜRK İNTERNET KULLANICISI BİLİNÇLENİYOR

Sohbet odalarında vakit geçirerek zaman öldüren Türk internet kullanıcısının artık bilinçlenmeye başladığı yaşam sağlık, haber, bilgi yarışması, edebiyat sitelerine rağbetin artmasından anlaşılıyor.

Buldukları yeni siteleri detaylarıyla inceleyen kadın internet kullanıcıları, kadın sitelerinin sayısının artması için imkân sahiplerine çağrıda bulunuyor.
murahhasuye
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 31
Kayıt: 24-12-2008 15:16

Mesaj gönderen murahhasuye »

kadınlara iş çıktı yani.:D
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir