Sen giderken kalbim ve dudaklarim ayri ayri haykirir...
keske duyabilseydin bir kerecik kalbimin sesini....
Git, yuzume oyle bakma git,, Hic durma.. bir gidenin bir daha giremeyecegi kapi orada git..
Hic birsey aciklamak zorunda degilsin, giderken soyleyecek soz bulamaz insanlar.. sem bahanelerin ardina siginanlardan olma,, GIT.
(oysa daha doyamadim sana.. kokunu yeterince icime cekemedim.. yapacagimiz cok sey vardi.. neler planlamistik? Simdi ne yapacagim ben??
Nasil duracagim ayakta? Kal desem kalirmisin yar? Nasil istiyorum yalan bile olsa.. Bu gidis zorunluluktan bekle beni donecegim demeni...)
Her ask biter . sende git.. Hem zaten bitecegi bastan belli bir askti bizimisi..sen gitmesen belliki birgun ben gidecektim.. herkes kendi tercihini yasar.. sen kendi tercihini yaptin.. Rahat ol.. aklin kalmasin burda.. Dramatik vedalarin kashramanlari olmayalim.. GIT..
(Benim aklim sende kalacak.. sadece aklim degil.. yuregimde..
bitmezdi bizim askimiz.Asla terketmezdim seni..
benligimi, varligimi, hayatimi adamistim ben bu aska...
Beni tercih etmeni isterdim.. Benimle yasamani isterdim.. simdi kimi veya neyi sectiginin ne onemi var..
AGLAYACAGIM ardindan.. kahretsinki aglayacagim.)
Istersen dost olabiliriz..haberlesiriz birbirimizle... Mutlu olmani isterim.. sen mutlulugu hakeden bir insansin. Elbette bende mutlu olacagim..
Merak etme GIT.. hayatimiza baskalari girecek.. ve biz belkide birlikte yasadiklarimizi hatirlamayacagiz bile. GIT.. hangi yara kabuk baglamamiski bugune kadar? Hangi ates sonmemiski?
yapman gerekeni yap.. GIT..
(sensiz olabilirmiyim ben yar? unutabilirmisin bu kadar kolay? yasadigimiz onca seyi silebilirmiyim?mumkun degil.. seni icimden cikartip atmam mumkun degil.. biliyorum hic bir ilac iyilestirmeyecek senin actigin yarayi.. ve bu sevda atesi hic sonmeyecek.. senin mutlu olmani istedigimde yalan.. MUTLU OLMA YAR..
belki o zaman geri donersin bana..)
Hadi zaman geciyor.. ARTIK GIT.. hem neden suratin asik? Sevinmelisin gittigine.. aslinda sana tesekkur etmeliyim.. beni bu askin yukunu tasimaktan kurtardigin icin.. Rahatladim biliyormusun..
bende kalan bir kac parca esyanida gonderirim ardindan.. Firsat buldukca ararim.. HADI GIT..
( Gitme benim guzel sevdalim gitme.. Beni bu aptal dunyada bir basima birakip gitme...
gidipte yuregimi oldurme...
ICIM ACIYOR... KALBIM SIKISIYOR..
ben ASIL sensizligin yukunu tasiyamam....... GITME..........
NE OLUR GITME)