aşk diye bişey yok bana kalırsada zaten hiç anlıyadım aşığım diye intihar edenleri bbence onlarda aşık değil idealist dir ideal lerine ulaşamadıkları için adanmışlıklarından darbe yedikleri için dünya onlara dar gemektedir
nöbetleri sırasında uyuyanların idam edildiği bir ülke istiyorum!!!!
yok hayata küstük dedikte o kadar da değil intihar hele hele bir kız için asla o kadar genç değilim deli çağımı geçeli bayağı oldu asla intiharı düşünmedim o çare değil kaçmak bende asla kaçmam hele hele hayattan ama küstüm hayata sanırım
aşık olmayınca ya hayat aşksız daha güzel dert yok neden aramadı acaba ne yapıyor şimdi diye düşünmek yook boş boş hayaller kurmak yok rahat yanlızlık dert tasa yook işinde gücündesin ohhh ne rahattt
İnsan baş gözüyle bakar, gönül gözüyle görür. ( imam' Gazali)
dewil_lions yazdı:bence de haklısın bundan sonra aşk yok olsa da kendimi rahat hissedeceğim bir aşk isterim
"bence de haklısın bundan sonra aşk yok olsa da kendimi rahat hissedeceğim bir aşk isterim"
eğer kendini rahat hissedebileceğin bir aşk olduğunda ondan mutlu olabiliceğine inanıyomusun?yani demek istediğim hiç bir zorluk olmadan sevmek seni mutlu edicekmi sence?
aşk bütün zorluklar karşısında ona bağlanmak sevmek demek değilmidir bu ilişkide hiç bir zorluk olmazsa biz buna nasıl aşk deriz ki....
bence aşk arada bazı zorluklar olsunki değeri daha iyi bilinmesi gereken bişidir daha çok seversiniz, bağlanırsınız hatta ve hatta taparsınız....