Teknolojinin nimetlerinden hepimizin yararlanması gerek diye düşünerek benim de kullandığım bir sistemi size anlatmak istiyorum Sistemin adı "Sms-Groups" Bu sistem sayesinde 1 mesaj ücreti karşılığı yani 2 kontöre grup kurabiliyorsunuz.Daha sonra arkadaşlarınıza kurduğunuz grubun ismini verip üye olmalarını istiyorsunuz.İster bir ister 1000000 üyeniz de olsa,sadece 1 mesaj ücreti karşılığında tüm gruba aynı anda mesaj ulaştırabiliyorsunuz.Üyeler de aldıkları her mesaj başına 1 sms/2 kontör ödüyorlar.Yani bir nevi Alman usulü diyebiliriz
Grup yaratmak için YARAT yazıp boşluk bırakıp yaratmak istediğiniz grubun ismini yazıp 1230 a göndermeniz yeterli.Varolan bir gruba üye olmak için sadece grubun adını yazıp 1230 a göndermeniz gerekiyor.Sabit ücret,abonelik ücreti yok.Mezun grupları,hobi grupları,spor grupları gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.Ben arkadaş grubumla kullanıyorum; hem eğleniyoruz hem de ekonomik bir şekilde haberleşiyoruz

Şu anda Seren Serengil,Nihat Sırdar,Zeki Kayahan Coşkun bu sistemi kullanıyor. Yakında birçok ünlü de bu oluşuma dahil olacak

Ayrıntılı bilgi : www.sms1230.com