eniyikameraman senin söylediklerinle de kalmıyor artık. Hadi onlar "chat dili" diye tabir ettiğimiz şeyler, alışkanlık vs. deniliyor. Şimdi bir de aradaki sesli harfleri yemek moda oldu.. "bilmiyorm, canm, napıyorsn?" gibi sözcükler kullanılıyor sıklıkla. Bilmiyorum kelimesini bilmiyorm şeklinde kullanmanın mantığı ne acaba? Çözebilmiş değilim..
Ayrıca benimde çok anlamlı bulduğum bir yazıydı.. Okuyanların da gözlerine sağlık
bazen inanırmısın iletişim kuramıyorum bir coguyla hani bizim zamanımızda derlerdi dede torun kuşak catışması diye arada dede torun bile kalmadı kendimden bir kac yaş kücüklerin söylediklerini anlamıyorum gecen gün biri bana ; "iletişim kurmaya calıştıgım kardeşimin bir ögrencisi ve 8. sınıfta" bana seslendigini duydum ve efendim dedim anlamamıştım cünkü sonra neden sebeptir bana söylemek istediginden vaz gecmiş olmalıki boşkoy dedi bana bende gayri ihtiyari neyi boşkoycamı sordugumda anlamsız bir ifade vardı süratında benmi yaşlanıyorum yoksa zamanmı cok cabuk ilerliyor yada cok cabukmu dejenere oluyoruz.... benim bildigim bunun türkcesi boşver degilmiydi... birde dedigin gibi cet dili ne anlam yüklerseniz artık