Gozlerine bakarak dunyayi unutuyorsun, bi heyecan icindesin su an ama bu omur boyu surucek bisey degil, ilk zamanlarda herkes bu tur seyler yasar biliyorsun, ama yasayacagin sorunlar uzun sureli olucak ve sorun yasiycaksinda, biraz gercekci olmak gerekiyo hayatta, hep ask hep sevgi dusunemeyiz, sende bazi seylerin farkindasin, tek basina olucan, yabanci bir ulkedesin, sevdigin kisi yaninda ama yasiycagin stresi de dusun ki bu normal hepimizin yasadigi stres gibi degil, sonucta baska bir ulkedesin ve onun stresi yeter bile. Duygularini unutma ama mantigini her zaman kullan.mourhuun yazdı:işte benimde takıldığım durum bu. İlerde sorun çıkar mı diye. Bu bir günlük aşk değil. Bir anlık gönül aldanması değil. Bunu çok iyi biliyorum. Fakat diğer yandan nasıl yapacağımı şaşırdım. Onun memleketine gidip tek başıma birşeyleri başarmam lazım. Onun annesi ve babasıyla konuşup, kızlarını istemem lazım. çok zor bu da benim için. orada bir de düğün yapacağım. Tek başıma olacağım. Onunla konuşmak dünyanın en güzel şeyi. Gözlerine bakarak dünyayı unutuyorum. Ondan ayrılırken erkeklerde ağlar lafının gerçek olduğunu, onun gözyaşları karşısında yenik düşen gözlerimden anladım.Zen yazdı:Sevmek, asik olmak, hissettigin seyler oldukca guzel, bir yandan cok dusunmemek lazim, zaman akip geciyo, ne zaman olucegimiz belli degil gununu yasamak lazim ama oteki taraftan, olay "evlilik", sonucta karsindaki de bir insan ama, kultur, din, dil vs. farklar ileride bazi sorunlara yol acmakta, yasadigim ve etrafimdan gordugum oreneklere dayanarak soyluyorum bunu, sevmek cok guzel ama sevgi bazi seyleri halledemiyo maalesef. Zor bir durum, kolay gelsin.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir