tamam o zaman sen benim yazdığımı özgürlük olarak algılama özgürlük konusunda diyecek birşeyim yok erkekler tabiki daha özgür ama onların özgür, kızların özgür olmayışlarının aileleri açısından bir gerekçesi var.
benim cevabımı "güzel yaşamak" cümlesine verilen bir cevap olarak algıla çünkü ben o iki kelimeyi vurguladım kızlarda yaşamasını biliyor bunu söylemek istedim tepkim bundandı yanlış anlaşılmasını istemem.
GRaPHeR yazdı:tamam o zaman sen benim yazdığımı özgürlük olarak algılama özgürlük konusunda diyecek birşeyim yok erkekler tabiki daha özgür ama onların özgür, kızların özgür olmayışlarının aileleri açısından bir gerekçesi var.
benim cevabımı "güzel yaşamak" cümlesine verilen bir cevap olarak algıla çünkü ben o iki kelimeyi vurguladım kızlarda yaşamasını biliyor bunu söylemek istedim tepkim bundandı yanlış anlaşılmasını istemem.
erkek yada kız ne farkeder yeterki elindeki gurura laik bir birey olunsun.
ne insanlar vardır ki en necizene değerlerinin kıymetini bilemezler...
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]