Atatürk Hatıra defteri.....

Atamız hakkında güzel yazılar, hikayeler, resimler...
Kullanıcı avatarı
muratert
Quick Friend
Quick Friend

Atatürk Hatıra defteri.....

Mesaj gönderen muratert »

Atatürk bölümüne giren herkes. Sadece bir defalık önderimize, birkaç kısa cümle ile seslensin....Bir hatıra defteri gibi.
Glfm

Mesaj gönderen Glfm »

Sevgili Atatürk,
Şu an ben bunları yazarken bunları okuyabiliyorsun bir başöğretmen olarak belki, ya da ben öyle sanacağım hep. Şimdi oturup da saymayacağım şunlar bunlar için teşekkür ederim diye. Tek bir şey için teşekkür edeceğim. İnsanca yaşamamızı, yaşamamı, sağladığın için. Belki bu ülke olmasaydı da mutlu olacaktım, belki doğmayacaktım bile, yani doğacaktım da ben ben olmayacaktım ya da, belki de seni hiç bilmeyecektim. Ama şu an ben mutluyum. Ne kadar olumsuzluk varsa da mutluyum. Teşekkür ederim. Nur içinde yat.
Kullanıcı avatarı
powered
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen powered »

Sevgili Atatürk;
senin bize/bizlere armagan ettiğin bu eşsiz vatanı senin yolunda ilerleyerek senin ilkelerin doğruldusunda yürüyecegime, vatanımı milletimi satmayacagıma bu güzel ülkemizi muaasır medeniyetlerin seviyesinin üstüne çıkarmak için elimden geleni yapacagıma senin değerini bilmeyen insanlara senin ne kadar değerli ne kadar kişilikli oldugunu anlatacagıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Kurtuluş savaşında bizlerim rahat bir şekilde yaşaması için elinden geleni yapan sen sevgili ATATÜRK ve eşi benzeri olmayan uğrumuza şehit olan ATALARIMIZA minnet borçluyuz. Seni ve atalarımızı unutmayacagız. Ruhun huzur içinde olsun.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Ruhun şaad olsun,
Değerleri ölçülemeyen ATALARIMIZ ruhlarınız şaad olsun. Huzurlu ve nur içinde yatın.