DiLeMmA yazdı:Zen bu dönemde zaten gerçek sevgi bulmak zor.Sevmek eskidenmiş. O yüzden şuanda boşanmalar çok,çünkü sevgi yok.İnsanlar hep ya okumuş olduğu için ,ya zengin olduğu için evleniyorlar.Mantık evlilikleri yapıyorlar bazıları da .Ve bu ne kadar doğru? Bu ne kadar canlı kalabilir?Bana kalırsa bu iş başladığı gün bitmiştir.Evlilik de bir ömür sürebilir, sevgi de sürebilir.(bence)Sevdazan'ın dediği gibi senin yaşadıkların bunları söylemene sebebiyet veriyor bana kalırsa.Belki iki sene kadar önce ben de senin gibi düşünüyordum."Sevgi yalan,evlilikler boş."Son yaşanılanlar insanların dillerinden dökülenleri kusturuyor..
Dedigin bazi seylerde haklisin kesinlikle, zamanla bazi seyler eski degerlerini kaybediyor, evlilige olan inanc, sadakat vs.
Kotu seyler yasadim iliskimde ama boyle dusunmemin sebebi yasadigim iliski degil, disardan gorduklerim, okuduklarim, dinlediklerim...
Ben omur boyu surucegine inanmiyorum, inananlarida pozitifliklerinden dolayi kutluyorum : ) umarim diledikleri gibi olur ne diyeyim..
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.