Yaşasın Zalimler İçin CEHENNEM

İslam dinimiz hakkında sormak istedikleriniz, merak ettikleriniz, paylaşmak istediklerinizi bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Sevdazan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Yaşasın Zalimler İçin CEHENNEM

Mesaj gönderen Sevdazan »

ALLAH'IM NE ZAMAN
Hiç bu kadar çok istememiştim.
Hiç bu kadar özlem duyacağımı tahmin edemezdim.
Hiç bu kadar intikam duygusu,kin,nefret,ezilmişlik,aşağılanmışlık,kalbi kırılmışlık,hor görülmüşlük hisleri bir anda hücum etmemişti gönlümün ümit sığınaklarına.
Dün akşam eve nasıl attım kendimi bilemiyorum.O saatlere kadar aşırı yüklenmiş bir batarya gibi yukarıdaki hislerle doldukça dolan aciz yüreğim evde çocukların olmayışından da faydalanarak patlayıverdi.Daha ayakkabılarımı çıkarmama fırsat verecek kadar bile takati kalmamıştı.Dolmuştu,dolmuştu,taşmıştı,patlamıştı.Bana neler oluyor diye kendi kendime sordurtacak kadar,aman komşular duyar mı acaba diye endişe edecek kadar inim inim,bağıra bağıra patlayıvermişti işte.Ya çocuklar?Çok şükür ki onlar şehir dışındaydılar.Hamdolsun ki sıkıntılar karşısında sığındıkları,yıkılmaz,eğrilmez,her zaman dimdik,evin direği babalarının böyle böğüre böğüre ağladığını görmediler.
Ey Kimsesizlerin Kimsesi,Mazlumların Sahibi Yüce Rabbim.Sen'den başka sığınacak,el açacak,derdimi dökecek başka kapı yok.Sen beni benden iyi biliyorsun ki ezile ezile de olsa sebepler dairesinde kullarının kapılarına da gittim.Elimden geleni yaptığıma inanıyorum.
Artık sıkıldım Allah'ım.
Amcası,dayısı,hemşehrisi olanların hep öne geçmelerinden.
Güçlüye diş geçiremeyen zavallıların hep güçsüzleri ısırmasından.
Kraldan fazla kralcılardan.
Menfaati uğruna insanlığını,arkadaşlarını satanlardan.
Yükselmek için başkalarını ezenlerden.
Din ile dindarlar ile dalga geçenlerden,onlara türlü türlü oyunlar oynayanlardan.
Ekmek parası uğruna çalışanları hor görenlerden.
İktidarı olduğu halde haksızlıklara seyirci kalan iyilerden.
Düşene bir tekme daha vuranlardan.
Dahası kendimdem,dur diyememekten,pısırıklığımdan,suratına tükürmeye değmezlere bir sille indiremeyişimden sıkıldım Allah'ım.
Sana havale ediyorum Allah'ım.Sabır ver Ya Rabbi.İçimdeki kötü hisleri hayırlara çevir Allah'ım.Bunaldım Allah'ım.
Evet hiç bu kadar çok istememiştim Mahkeme-i Kübra'nın bir an önce kurulmasını.Hiç bu kadar çok özlememiştim Yüce Allah'ın adaletini bir an önce görmeyi.Onca korkularıma rağmen bir an önce kavuşmayı.
Affet Allah'ım.
Yaşasın zalimler için cehennem.
[b]***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***[/b]

[b]www.sevdazanca.tr.cc[/b]