Psikolojik sorunu var adamın, normal değil, giden gitmiştir, her insan özeldir farklıdır, hem kendine hemde kadına zarar verir. Bana böyle bir teklif gelse tüm ilişkimi keserdim.
grace yazdı:O kadında hiç mi gurur yok..Hala ilkini unutamadıysa o adam; ne işi var onun yanında?
Hakikaten nerede kalmış onun gururu ? Bu nasıl bir saçmalıktır anlayamadım gitti.O adam sadece bir vücut almış ve eski eşini yaratma peşinde!Tövbe tövbe..
Ama ya o kadının hisleri ? Ameliyatla onlar da mı değişecek ? Ya da kadın taklit ederek diğer bir kadın olacak
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Böyle aptalca,salakça birşey olmaz..O insan eski eşine benzese ne olacak ki?Eski eşinin yerini tutacak mı?Tam bir saçmalık ben böyle bir durumda kalsam kesinlikle konusunu yapmadan kabul etmem.Aptallıktan başka birşey diğil bu...İnsanlar kudurmuş yaaéééAllah akıl,fikir versin
Bence her ikisininde pskolojik yardima ihtiyaclari var. kendisininde dedigi gibi bir "baskasının golgesi olmak ve boyle yasamak''.Boyle bir sevgi olmaz bu olsa olsa bir saplantidir. Bence boyle bir istek karsi taraf icin cok onur zedeleyici birsey...