Çok kiloluysanız zayıflamak için milyonlarca lira harcamanız gerekmez. Sumo Güreşcisi olup üstüne para kazanabilirsiniz.
Adamlar yapmış abi diyerek hep kulaklarınız çınlar. Devlet yönetenlerinin koltuklarını bırakmaları için ölmelerini beklemezsiniz.
İngiliz Olmanın fadaları;
Beyaz atlı Prensin kapınızı çalma ihtimali vardır.(Prens charles)
Ama kraliçede olabilir.Hiç bir şey olamazsanız bir tamirhanede İngiliz anahtarı olabilirsiniz.
Etiopyalı olmanın faydaları;
Solarium için milyonlarca lira ödemeniz gerekmez.
Tüm yardım konserleri sizin için yapılır.
Akrabalarınız ya basketbolçu, yada şarkıcı, yada dansçıdır.
Aç ayı oynamaz dersiniz.
Amerikalı olmanın faydaları;
Her hanği Amerikan filimi seyretmeniz yeterli.
Her zaman ülkeniz savaştadır. Ama zarar gelmez.Düşman ister uzaylı olsun, isterse göktaşı (Rambo, terminatör)
Çinli olmanın faydaları;
Çocuğunuzun ismini tabak çanak kırıp koyabilirsiniz. Çang Cunğ gibi
Tek yataklı oda parası verip üç kişi kalabilirsiniz.
Fransız olmanın faydaları;
Fransızca küfür bile etsiniz şiir okuyorsunuz sanırlar.
Her şeye fransız kalabilirsiniz.
İtalyan olmanın faydaları;
Kaybolmazsınız heryol Romaya çıkar.Siçilyada herkezin sırtını dayayaçak bir dayısı vardır.
Doğan SLX fiatına Ferrari alabilirsiniz.
Vee TÜRK olmanın faydaları;
2050 yılında dünyanın tek hakimi olabilirsiniz.(Çünkü herkez uzaya çıkmış olacak) İşsizlik,üretimsizlik,sosyal eşitsizlik,trafik canavarı,eflasyon ve sonu gelmeyen zamlarla canla başla mücadele ederek ülke yönetmecilik oynayan siyasetçilere yıllarca katlanarak varolmanın dayanılmaz eziyeti ve insanoğlunun dayanıklılık gücü konularında bilimsel araştırmalara katkıda bulunabilirsiniz.
:: ben yinede türklüğü seçerdim ...iyi günde varızda kötü günde mi ırk değiştirilecek ...