'benimle güzel Ankara' sizi bilmem ama ben yerimden,evimden,abonesi olduğum bütün mekanlardan çok memnunum Allah ayırmasın (AMİN) ::
Seveceğiniz insan yaşamınıza,
Başkalarının paylaşamayacağı ayrıcalıklar getirmeli...
Sadece size ait olan, özel dünyaya uyum sağlayabilmeli
Sizinle birlikte yaşayabilmeli...
Ankarada yaşamak zorunda kalmak.....
Aksine ben şehrimi BAŞKENTİ seviyor ve başka şehirlerde daha iyi iş imkanları sunulduğu halde SILA MI terketmiiyorum.
bence başlık sakıncalı
Ankarada yaşamak bir ayrıcalıktır.......
ankara,benim üniversite eğitimi aldığım,orada geçirdiğim yıllar boyunca unutulmaz anılar yaşadığım ve kalıcı dostlarımı edindiğim şehir..bu yüzden bende yeri başka .işin duygusal yanını bi tarafa bırakacak olursam da son derece düzenli,elit bir şehir ankara bana göre
HAKLISIN Zeynep kardeşim
Teşekkürler Ankara adına
Ankaramız adına
Başkentimiz adına
ki önemle ben şehirler arasında ayrım yapmak yada kimi şehirleri yücelterek kimilerini böyle yermek taraftarı değilim. Her horoz kendi çöplüğünü muhakkak seviyordur....
amenna
zeynep_1114 yazdı:ankara,benim üniversite eğitimi aldığım,orada geçirdiğim yıllar boyunca unutulmaz anılar yaşadığım ve kalıcı dostlarımı edindiğim şehir..bu yüzden bende yeri başka .işin duygusal yanını bi tarafa bırakacak olursam da son derece düzenli,elit bir şehir ankara bana göre
diyorsun da ne zaman geleceksin buralara bakalım? Aydos çıkışı Simiiitçi ve Meryem ....
Yaşamak ne güzel şey;
Anlayarak usta bir kitap gibi
Bir sevda şarkısı duyup
Bir çocuk gibi şaşırarak yaşamak..
Burada doğdum ben
İlk burada ağladım
Anneme ilki ben yaşattım.
İlk burada ateşim çıktı.
Burada evin krem rengi koltuklarını,
Annemin kırmızı rujuyla ilk ben boyadım.
Sonra uyuyup büyüdüm ben
Ve ilk burada sevdim birini
Burada hayaller kurdum
Sonra burada okumayı öğrendim
İlk kopyamı burada çektim.
Boyum uzadığı için burada dizlerim ağrıdı.
Burada dans ettim.
İlk kez...
İlk kez burada kendimi fark ettim
Ve kıskanıldım
İlk kez kıskandım ama kıskanmamış gibi yaptım
Düşünüyorum da şimdi hayatımda ne çok ilk var burada
Ankara'da...
zeynep_1114 yazdı:ankara,benim üniversite eğitimi aldığım,orada geçirdiğim yıllar boyunca unutulmaz anılar yaşadığım ve kalıcı dostlarımı edindiğim şehir..bu yüzden bende yeri başka .işin duygusal yanını bi tarafa bırakacak olursam da son derece düzenli,elit bir şehir ankara bana göre
diyorsun da ne zaman geleceksin buralara bakalım? Aydos çıkışı Simiiitçi ve Meryem ....
en kısa zamanda muhteşem üçlü yeniden buluşur inşallah, bi aydos yaparız belki ne dersin? seni anann benim için doğurmuş canım ::
bu başlığa girince bi tuhaf oluyorum yaa ankara demeyin bana