Böyle TÜRK Kızlarını isteMiyoruMM...(oldumu??)

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
tush
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen tush »

unlegality yazdı:1 - Aile lerin Türk olmasının ne alakası var??? ya da bu konuda milliyetçiliğe ne hacet ???
2 - Valla Avrupa lıları ben kendime çok iyi baktırıyorum , siz kendinize baktıramıyorsanız onu bilemem .
3 - Ben zaten tüm Türk kızlarına hayır demiyorum ki sadece burada özellikle belirttiklerimi aşağılıyorum
4 - Benim de Türk kız arkadaşım var ama burada bahsettiklerim gibi değil .
5 - Böyle hatunları benim isteyip istememem birşeyi değiştirmez (her arz kendi talebini yaratır), sadece ne kadar saçma davranışlarının olduğunu ve sosyal ilişkileri bizden daha gelişmiş toplumlarda böyle yanlış iletişimin daha az olduğunu söylüyorum
1)Kalk git top falan oyna burada boş boş konuşuyorsun!...
2)Milliyetçilik yapanda olmadı anlamak istediğini anlıyorsun
3)Çok güzel baktırıyorsan kendine birde psikoloğa baktır bakalım.
4)Eğer kastın özellikleriyse kızların Türk kızları değil avrupa kızlarının da böyle olanı var yakınen tanıyorum.
5)Adam gibi genelleme yap Türk kızı değil ''şu şekilde'' kızlar istemiyorum de

Şu yaşında bunları söylüyorsan ben bu yaşımla sana boşuna konuşuyorum ama neyse.
(Bu arada nefertiti ye teşekkürlerimi sunarım.)
http://www.tushsnk.com

http://www.myspace.com/tushsnk
Kullanıcı avatarı
unlegality
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen unlegality »

Ben uslübum ve yaptığım genellemenin (rahatsızlık duyulduğu için)dışında dediğim her şeyin arkasındayım . Uslüp la ilgili de yazdıklarımı tekrardan okudukdan sonra şikayetlerinize hak verdiğim için özür diledim.
Ama gelen tepkilerin bazıları (aslında toplumun eleştiriye tepkisini gösterircesine) düzeysizleşiyor .
Bir yere kadar bunu duygusallığa ve olgunluğa yorabilirsiniz .
Belki de yeni bir konu açmalıyım "eleştiriye gösterdiğimiz duygusallık ve objektiflikten uzaklık" (tabi yine bu söylediklerim için tüm olgunca , tepki gösteren arkadaşları tenzi etmeliyim ) .
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

unlegality yazdı:Marka hastalığı...... neden bunun panzehiri olarak aklına pazar giyimi geliyor ki , iki tane kız yanyana görüyorsun elbiseleri aynı , saçları aynı, çantaları,botları gözlükleri aynı - mont barbour , bot harley , çanta ysl (taklit) , saçlar sarı boya ,...... şimdi böyle kızlara ne demeli oturup konuşmaya başlıyorsun anlattıkları tek şey nişantaşında açılan x marka , akmerkezden aldığı y marka ( Konuştukları tek konu bu olduğu gibi giyinmeyi de sırf o markalardan ibaret sanıyorlar) bakım yapıyorlar mazallah o sırada bi yağmur yağsa (gerçi ancak asit yağmuru temizliyebilir) suratından akanlarla marmara denizi rengarenk olur. Gurur konusunda ise benim hiç bir şikayetim yok ben sadece gereksiz naz yaptıklarından şikayet ettim........ Aslında bir insan ne yaparsa yapsın herşeyi üzerine yakıştırabilir , yalnızca büyük bir özenti ile yapılanlar üstünde durmaz (ister elbise-ister davranış)doğallık olmayan herşey bana itici geliyor....... Bu sırf kızlar için geçerli değil ki
Kusura bakma ama, erkeklerinde asagi kalir bi yani yok, hepsi bi tip sokaklarda, pembe gomlekler, sagdaki sac sola soldaki sac saga firlamis, marka cukurundan cikmis gibi hepsi.. direksiyon basinda oturuslari bile bi garip bi acayip... kendini kanitlamak istermis gibi....

"Bu sırf kızlar için geçerli değil ki" diyosun ama kac tane post yazmissin hepsi kizlar uzerine, kizlar oyle kizlar boyle kizlar soyle... ama o kizlarin pesindende kosmayi bilirsiniz..

dogallik olmayan hersey sana itici geliyo ama bu zamanda ne dogal?
kizlar nasil mukemmel degilse, erkeklerde oyle.
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
unlegality
Quick Friend
Quick Friend

Bence doğallık yaptığın şeyin sana yakışması ile ilgili : M.Ali Erbil TV de her şeyi yapabilir (son olayı başkasının başına gelseydi acaba neler olurdu) ve kimse de bu adam manyakmı demez , çünkü üzerine yakıştırıyor bunları ....vb....
Tabi ki sosyal hayatımızda tek sorun hatunlarımızda değil , ama bizleri yetiştirenler kadınlardır . Bir erkek kim ve nasıl olursa olsun her zaman onun vizyonu yanındaki kadının vizyonudur . Yani bence çoğu sorun kadınlarla yürütülen olgun ve iyi sosyal ilişkiler ile çözülebilir .
"Kadın kahkahasının yükselmediği erkek kahvehanelerinin olduğu toplumların gelişmişliği ortada" der Çetin ALTAN
Aslında bazen ben de pembe giyiyorum ama bunun da üzerine yakışması önemli dir diye düşünüyorum :)
Direksiyon başı duruşu fikrin ise oldukça doğru hatta bazı özel duruş stilleri olduğu kanaatindeyim :
1 - Sağ el direksiyon üstünde , hafif sola doğru yaslanılmış , etrafa cool bakışlar
2 - Sağ el devamlı direksiyon üstünde (her an vites arttırılabilir) sol el bir sola bir sağa gider gelir.......vb......
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

Gene bayanlara laf atiyosun... sizi yetistiren kadinlardir? herkes kendini yetisritirir kusura bakma.. cevrende ne goryosan ona gore kendine bir pay cikarirsin, kendini baskasina benzetirsin, ozenirsin vs.

Kizlar 100% harika demedim, bende goruyorum hepimiz goruyoruz ama erkeklerde fazlasiyla ayni.. ama bunda kizlarin sucu yok, is kisinin kendisinde biter.
Kullanıcı avatarı
unlegality
Quick Friend
Quick Friend

Tabi ki sosyal hayatımızda tek sorun hatunlarımızda değil , ama bizleri yetiştirenler kadınlardır . Bir erkek kim ve nasıl olursa olsun her zaman onun vizyonu yanındaki kadının vizyonudur . Yani bence çoğu sorun kadınlarla yürütülen olgun ve iyi sosyal ilişkiler ile çözülebilir .
"Kadın kahkahasının yükselmediği erkek kahvehanelerinin olduğu toplumların gelişmişliği ortada" der Çetin ALTAN

Zen yanılıyorsun dediğim şey çoğu sosyolojik sorunumuzun çözümünün en kolay yolu kadınlarımız ile olan sosyal ilişkilerimizden geçer . Bilemiyorum senin çevrende nasıl ama benim çevremde erkek başarılı - başarısız kadın - başarısız çocuk üçlemesi ve başarılı kadın - başarısız erkek - başarılı çocuk üçlemesi de vardır . Bize herşeyi öğreten annelerimiz olduğundan her şeyin kısa çözümü kadınlardan geçer , mutlu çocukluk geçiren insanların sağlıklı kişilik sahibi olması tüm bunların en iyi özetidir .
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

unlegality yazdı:Tabi ki sosyal hayatımızda tek sorun hatunlarımızda değil , ama bizleri yetiştirenler kadınlardır . Bir erkek kim ve nasıl olursa olsun her zaman onun vizyonu yanındaki kadının vizyonudur . Yani bence çoğu sorun kadınlarla yürütülen olgun ve iyi sosyal ilişkiler ile çözülebilir .

Zen yanılıyorsun dediğim şey çoğu sosyolojik sorunumuzun çözümünün en kolay yolu kadınlarımız ile olan sosyal ilişkilerimizden geçer . Bilemiyorum senin çevrende nasıl ama benim çevremde erkek başarılı - başarısız kadın - başarısız çocuk üçlemesi ve başarılı kadın - başarısız erkek - başarılı çocuk üçlemesi de vardır . Bize herşeyi öğreten annelerimiz olduğundan her şeyin kısa çözümü kadınlardan geçer , mutlu çocukluk geçiren insanların sağlıklı kişilik sahibi olması tüm bunların en iyi özetidir .
Herseyi annelerimizden ogreniyoruz?.. Baban? diger insanlar? cevren? okulun?

belki sen herseyi annenden ogrendin ama diger insanlarin da boyle dusundugunu sanmiyorum. Herseyi anneden ogrenmek imkansiz. sacma. nail dusunuyosan oyle olsun.
Kullanıcı avatarı
unlegality
Quick Friend
Quick Friend

Zen nasıl düşünüyosam öyle olmasına gerek yok -Yukarıda kullandığım "Herşeyi annemizden öğrenizirz" lafına takılma "herşeyi" kelimesini yanlış kullanmışım yerine hayatımızın temelini anneler oluşturur demeliydim. . Tüm bunları söylerken tekrar ediyorum diğer dış etkenleri yok saymıyorum sadece anne nin en başat etken olduğunu belirtiyorum ve sosyal hayatımızdaki tüm yanlışları düzeltmenin EN KISA yolu olarak anneleri görüyorum.

Daha ne diyeceğimi şaşırmaya başladım. Söylediklerimin anlaşılması yerine devamlı bir şeylerden özür dileme zorunluluğu hissettirilmesi canımı sıkıyor ve üzüyor . Çok açık bir şekilde bayanların hayatımızın ana etmeni / etkeni olduğunu söylüyorum ve açıkca hayatlarımızın bayanların başarılarına bağlı olduğunu söyleyip sorumluluk yüklüyorum aldığım tepki "saçma" oluyor .
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

Sacma cunku, herseyi bayanlara yukleyemezsin. bir insan simariksa, marka hastasiysa, ya da senin o sikayet ettigin sorunlari varsa bunun sebebi "anne" degildir asla.
Kullanıcı avatarı
NiSa18
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen NiSa18 »

ya hakli oldugunuz konular var tabiki ama bu sadece senin istegin ve sen bi kisi olarak gundemi sarsiyosun senin istemedigini baska bi erkek istiyo ve hosuna gidebiliyor olabilir istemiyoruz derken sanki tum erkekler senin gibi dusunuyo anlamina geliyo.

ha ben böyle süslü püslü özenti kizlari sevmiyorum kiz oldugum halde itici geliyo görüntü kirliligi bi nevi herzaman dügüne gider gibi giyinip cikilmazki ama ben yurtdisinda yasiyorum ve burdaki yabanci kizlarda var cok öyle süslenen 10 ton makyaj bu sadece turk kizlrina has diil:D herzama sade ve masum guzellikten yanayim....
Ya RaB sEnI kAyBeDen Ne BuLuR?
sEnI bUlAn Ne KaYBeDer?