Dun gece tam uyumak uzereyim bir mesaj pat diye ben bir sok gecirir eski nisanlım.gece 3 e kadar mesaj sanırım ben hatalı degilmisim sucu aileme yıktı haklı belkide ama secme sansım varmıki ailemi uzuldum baslarda ama hatamın olmadıgını biliyorum artık.mutluyum
26.06.04 tarihinde kampüste 64.No.li blokda Polterabend ( Bir tür bekarliga veda partisi ) yaptik. Ki ayin 29.06.04 tarihinde, Vietnam' dan bransdas arkadasim Nga evlendi.
Daha bugün fotograflarini ve Hochzeitzeitung' u ( Alman geleneklerine göre evlenen cift icin sahsi bir dügün gazetesi cikartilir ) elimizde bulduk. Dügün aile arasi oldugu icin, simdi mutluluklarini paylasabiliyoruz. Mutlulugun bir resmi olsa anca böylesine güzel olabilirdi.
Mutluluk böylesine olmali.. Herseye, tüm uzakliklara inat..Buddha' nin sözüne katilmamak elde degil:
'Mutluluga yol yoktur; mutlulugun kendisi yoldur..'
'Einen Menschen lieben heißt einwilligen, mit ihm alt zu werden. ( Zusätzlich ) Und sie haben es geschafft. Nga und Lars, wuensche euch beide, bei eure lovestory bis alle ewigkeiten aneinander unendlich viele glück.'
Yani demem o ki;
A. CAMUS demis ki:
'Bir insani sevmek demek, (karsilikli ) anlasarak, onunla ya$lanmaktir.' ( Ilave ediyorum ki ) Bunu basardiniz. Nga ve Lars, sizlere, bu ask hikayenizde ebediyete degin beraber, sonsuz mutluluklar diliyorum.