Bütün Maskelerimi Çıkardım!

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
mucendel
New Friend
New Friend

Bütün Maskelerimi Çıkardım!

Mesaj gönderen mucendel »

Bütün maskelerimi çıkardım, tek bir yüzüm var artık hayata dair!Renkler tek bir boyadan renkleniyor,sesler tek bir sedadan sesleniyor,yollar tek bir yoldan yürünüyor,zaman tek bir sebeple akıyor,tek bir sebeple yaşanıyor! Kalbim tek bir hissiyata icabet ediyor, gözlerimin ve kulaklarımın, kalbime taşıdığı hissiyat aynı, tek bir kokuyu nefesleniyorum. Her şeye çevrilen tek bir yüzüm var benim!
Bütün maskelerimi çıkardım! Rüyalarıma, hayallerime ve gerçeklerime kendi yüzümle bakmaktayım. Yüzlerimle yüzleştim ve bu yüzümde karar kıldım. Ey insanlar diyorum artık bakın yüzüme ve gerçek beni görün, tanıyın! Sevecekseniz dostlarım beni bu yüzümle sevin, bu yüzümle nefret edin edecekseniz, ama bu yüzüme bakın, bundan başka yüzüm yok benim hayata kattığım.
Bütün maskelerimi çıkardım ben. Gecede ve gündüzde, baharda ve hazanda, hayırda ve şerde tek bir yüzüm var artık benim. En gerçek yüzüm. En sağlıklı ve samimi yüzüm yani. Günah da bu yüzümde artık sevapta! Bu yüzümle yaşayıp bu yüzümle ölmek istiyorum ben. Hayatta bu yüzümde ölümde bu yüzümde olsun istiyorum.
Bütün maskelerimi çıkardım, Kederi ve sevinci taşıdığım gerçek yüzümleyim ben. Bir varsa geleceğimde bu yüzümle karşılayacağım ve bir ağlamak varsa bu yüzümle ağlayacağım. Duamı bu yüzümle yapacağım, Allaha bu yüzümle dua edecek ve tövbemi bu yüzümle tutacağım.Bu yüzümle hamd edecek ve bu yüzümle isyan edeceğim!
Maskelerimi çıkardım ben! İnancımı göstereceğim gerçek yüzümleyim işte!Kalbimde ki iman gözlerimde ışık olurken bu yüzümde bakacağım hayata. Ve hayat bu yüzümle görecek beni!
Sevdam ve arzularım bu yüzümde tecelli edecek!Maskelerimi çıkardım ben!
Ey her şey duyun beni;İşte karşınızdayım; İnsanlar, dostlarım,düşmanlarım. Sevmelerim,nefret etmelerim yani duyun beni. Dağlar taşlar uçan kuşlar,börtü böcek duyun yüzümü!Ve ey sevgili sen de duy.En çok sen duy.Bu yüz senin yüzün çünkü!Bu yüz senden esin alarak hayata bakan yüzüm.Bu yüz Aşk yüzüm benim.
Maskelerimi çıkardım ben.Aşk yüzümle varım her şeyde ve her yerde!Ey sevgili seni bu yüzümle bakıyorum,bu yüzümle duyuyorum,bu yüzümle hissediyor bu yüzümle yaşıyorum.Seni bu yüzümle özlüyorum sevgili,bu yüzümle arzuluyorum seni,aşk yüzümle yani.Sana, vazgeçtiğim diğer yüzlerimle değil, adandığım aşk yüzümle geliyorum.Seni bu yüzümle terennüm ediyor,bu yüzümle söz ediyorum kalbime.Ah sevgili sen benim AŞK yüzümsün. Yani her şeyi vazgeçtiğim yüzümsün.Bu yüzümde senin hazın,heyecanın, umudun,özlemin ve arzun birikmekte! Ben maskelerimi çıkardım ve rüzgara ve suya ve ateşe ve gül kokularının dağıldığı havaya aşk yüzümle katılıyorum artık.Aşk yüzümle varım ve seni çok seviyorum SEVGİLİ...