forumla büyüdüm..

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

forumla büyüdüm..

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

saat 01.30 aslında uyumam gerek ama düşüncelerimi yazmak istedim bundan neredeyse 2 yıl önce internette gezinirken denk geldim bu foruma.. iyi ki de gelmişim..ilk msjlarımı okuyorum da ne kadar çocukca ne kadar geyiğe meraklıca yazılmış..burda çok şey öğrendim..gündemden haberdar oldum,kültür ve sanat hakkında bilgilendim yeri geldi aşk yazılarında duygulandım ve yeri geldi bende yazmaya başladım.. evet arkadaşlar burası yuvam gibi oldu canım sıkıldıkça paylaştım paylaştıkca mutlu oldum mutlu oldunuz.ve ben yavaş yavaş forumla beraber büyüdüğümü hissetmeye başladım :)hoş bi duygu ya... gün geçtikçe forumun kalitesi daha da ortaya çıkmaya başladı farkındaysanız msj sayılarınız hep yerinde forumda herhangi bir problem olsa bile yazdılkarınız hiç bir zaman silinmiyor gereksiz olmadığı müddetce:) arkadaşlar aranızda bulunmaktan çok mutluyum ve keyif alıyorum..herkese teşekkür ederim paylaşımları için paylaşmaya devaaam forum haLkı... ;)
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

İlk cümlen çok hoşuma gitti.Yeri geliyor sıkıntıdan geçmişe yolculuk ediyorum bende.Ne kadar saçma,gereksiz ve komik geliyor baktıkça insana.Büyümek güzel şey.Hele ki 10lu yaşlardan 20ye adım attığında bi tuhaflaşıveriyorsun.Aslına bakarsanız hoş değil. ;) Yolumuz kısalıyor ...
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

insan büyüdükçe zevkleri, beğenileri biraz değişir. büyümek var ama yaşlanmak önemli olan.
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Çok güzel yazmışın EcCeNtRiC katılıyorum sana. Bende buraya ilk geldiğim zamanlardaki yazılarıma falan denk geliyorumda arada, utanıyorum bazen neler yazmışım neler söylemişim diye. Harbi çocukluk. Hala da çocuğuz. olsun :) Çok şeyler kattı bu forum kendi adıma. Sağolun
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

EcCeNtRiC , bu samimi ifadelerin için seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım... :)
Çağların bilgeliğini ara , ancak dünyaya bir çocuğun gözleriyle bak.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

öyle ya... ilk üyelerimizden hala burda olup bizi bırakmayanlar var. onlar büyüdü, biz de onlarla beraber büyüdük :) şimdi aklıma geldi o günler ve gerçekten zaman içerisinde aslında bir internet adresi ve sayfasında nelerin paylaşılabileceğini daha iyi idrak edebiliyor insan. bu görüşler için ben de teşekkür ederim ve dediğim gibi nice paylaşımlarla birlikte yaşlanmayı temenni ederim. :)
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

umarım hep beraber oluruz..bu yıl öss dolayısıyla biraz kendmi geri çekicem netten falan ama fırsat buldukça burda olucam..sizinle olmak çok güzel arkadaşlar...
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
ilayda
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ilayda »

bende geleli 2 yıl oluyor herhalde gül le sohbet etmiştik ne güzel di ya şimdi lise son oldum hala burdayım site yöneticilerine kalitede sınır tanımayan bir site yaptıkları için teşekkür ediyorum
Kullanıcı avatarı
Sevdazan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Sevdazan »

bu FORUM kimleri büyütmüş maşallah....
Kendimi eve sonradan katılan öveyevlat gibi görmeye başladım
[b]***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***[/b]

[b]www.sevdazanca.tr.cc[/b]
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Kimleri büyüttü... kimleri birleştirdi...
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir