Bugun kurumlar bıttı ınsan ıcınde buruk bir sevınc,ıcten bır huzun var
sankı son baharda buruk bır huzun tasır ınsan, yapraklar dokulurken ıste o mısal
Dusunuyorum da kurumlar deyıp gecıyoruz hayatımdan 28 kurumlar 112 gecıcı vergı 336 Katma Deger Vergısı 84 tanede 4 aylık dönem bordrosu su gıbı gecııııııp gıttı.
Hıc tanımadıgımız ınsanların mılyonlarca faturası gectı elımızden sımdı bakıyorum da gecmıse topu, topu 60 yada 70 kurumlar Vergısı kadar olan hayatımızın kacıncı beyannamesındeyız acaba.
Iste bu yuzden Kurumların benım Kalbımde ayrı bır yerı vardır .
Kapalı dort duvar ıcınde ( f ) tıpı buromuzda evraklar, çay, sıgara, nescafe gıbı kader mahkumu olan oda arkadaslarımızla muebbetız buralarda...
Ama bızde de bır muebbet bır muebbet hıcbır seyı takmaksızın gelecege gulumsuyor bır umutla ıslerın bıtecegı gunlerın hayalını kuruyor pıknık muhabbetlerı edıp tatılden bahsedecek kadar ılerı gıttıgımız oluyor zaman, zaman,
Belkı kafeste bır kus, belkı fanusta bır balık, belkı de saksıda bır cıcek , yada buroda bır muhasebecı hepımız aynıyız;.. kımımız yem, kımımız su , kımımız evrakla beslenırız.
ısteeeee boyle; kapalı hucremızden dısarıya acılan tek penceremız var dunyada, kımının pentıum kımının celeron ne önemı var hepsı tek pencere elektrıkle beraber karısır gıder karanlıga,
Mutluluk ıle mutsuzluk, Leyla ıle mecnun, Tom ve jerry , Temel ile Kabasakal, Kuru fasulye ıle Pılav Gelır Tablosu ıle Bılanco,
Her seyı bılen Adam her seyı Bılen Kadın;
Her sey, her sey bızım sadece bılmek zorunda oldugumuz tek sey, bızler sadece her seyı ogrendık mı baska bılgıye ıhtıyacımız yok demektır bu kadar basıt bızım ısımız.
Saclar agarır, eklemler kıreclenır, sıgaralar tuter, kanlı kozlerde, bulutlu cıgerlerde
cıkar kanunu! sat malı! kes faturayı! tasısın kıravatlı hamalları ulkemın, tasısın nasıl tasırsa tasısın.
Ne Fatıh, ne Bogaz Koprusu En uzunu yakın eden bızız Mukellef ıle Devlet arasındakı kopru
15 tatıl yaz tatıl kıs tatıl resmı tatıl Jupıter Uranus Neptun bizim ıcın,
Bızlerın tatılı, seyahat ve konaklama hesaplarında baslar 690 da bıter
bızım tatılımız bır Pazar kacamagi bır de aksam eve erken donustur.
su Tek Duzen hayatımızda sıradan hesaplarla gecen omrumuzun
Donem Sonuna gelıyoruz yavas, yavas,
Belkı Kar belkı zarardayız.
sımdı soruyorum sen acaba hayatın kacıncı beyannamesındesın
?
ARKADASLAR BENIM ÇOK HOSUMA GITTI,UMARIM SIZDE BEGENIRSINIZ.(ALINTIDIR)