o programa bakarken şunu düşündüm.çoğumuzun yaşarken farkına varmıyoruz.hep birşeylerin olması için belirli bir zamanın gelmesini bekleyerek geçiyor ömrümüz.okul bitsin şu olayım, işleri yoluna koyup evleneyip, borçları bitirip çocuk yapayım, emekli ikramiyemle torunlarıma hediyeler alayım...... ama ideallerimize kavuşmak için bir önce akıp gitmesini istediğimiz zaman aslında bizi yavaş yavaş kendi sonumuza götürüyor... saatlerimiz takvimlerimiz hep ileri ileri işler.peki ya herkesin duvarında saat veya takvim yerine kendi sonlarına programlanmış geri sayım sayaçları olsaydı, insanlar zaman kavramını o sayaçtan şimdi ki kadar soğuk kanlılıkla takip edebilirlermiydi acaba diye merak ediyorum......
uçurumun kenarı... işte tam oldugum yer... seninle olmakla,sensiz kalmanın arasında bir yerdeyim........
_KARANLIK_ , gerçekten güzel düşünmüşsün fikirlerini paylaşıyorum, ancak üzerimizde böyle bir sayaç olsa ( ki herkez ne zaman kendi sayacının duracağınıda bilse ) yaşamda umutlar, hayaller ve sevgilerin bir anlamı kalmazdı
çünkü ne zaman duracağını bileceğim bir ömür için hayallere , umutlara kısaca insanı insan yapan değerlere uzak bir yaşam sürerdik herhalde...