bende bilin bakalım neyi kimi ne saman nerde ösledim..... ben aşkımı ösledim bide cm 01/02 oynamayı ösledim hemde çoooooooooook keşke benden ayrılmasaydı...artık kasanoavlık yapmıyorum onu sevdiğimden beri ve hala çok seviyorum
yaaaa abimde geldi artık yok en azından şimdilik...
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
özlemek istemediğim insanı özlüyorum allah kahretsin..şimdi kıbrısta ama özlememem gerek unutmam lazım..:'(
Hayat bir yapboz gibidir. Önemli olan doğru parçaları doğru yerlere yerleştirebilmektir. En kötüsü de nedir biliyor musunuz? Doğru yerini bulduğunuz parçayı kaybetmek. Onun yerini hiçbir zaman dolduramazsınız.
!!!!!!!!!!!!
aaa kimmiş kıbrıstaki? neresinde bende kıbrıstayımda o yüzden sordum tabi çok özel bi soru olmadıysa...
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
ne içimde seni unutmak gibi çaba var
ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar
ne seni görmeden yaşayacak kadar güçlüyüm
ne de seni görmeye dayanacak kalbim var