Aslan'in Hesabi ŞaŞti!..

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
mad_emrah

Aslan'in Hesabi ŞaŞti!..

Mesaj gönderen mad_emrah »

Galatasaray, TOKİ'den Ajax'ın kullandığı Amsterdam Arena Stadı'nın aynısını isteyince, hesaplar şaştı. Seyrantepe arazisindeki stadı TOKİ ile yapacak olan sarı - kırmızılıların maliyetinin 100 milyon Euro'yu bulması, TOKİ'nin elini kolunu bağladı.

Cim-Bom'un talep ettiği bu kompleksin maliyeti için araştırma yapan TOKİ, Ali Sami Yen Stadı'nın bugünkü arazisini rantabl olarak değerlendirmek için hesaplarını yoğunlaştırdı.

Bu işe girerken stadın 100 milyon dolara mal olacağını düşünen TOKİ yetkilileri, "Sami Yen projesinden en az 400 milyon dolar kazanmalıyız ki, Seyrantepe'deki stadı yapabilelim. Bu haliyle Sami Yen'e alışveriş merkezi yapsak bile 300 milyon dolarlık bir değer ortaya çıkıyor. İstediklerini yapabilmemiz için statla birlikte ya likör fabrikası da bize verilmeli ya da Büyükşehir Belediyesi buraya 210 bin metrekarelik inşaat izni sağlamalı" dedi.

Otopark projesi

Büyükşehir Belediyesi ayrıca buraya en az 3 bin araçlık, otopark ağırlıklı bir projenin yapılmasından yana bir görüntü sergiledi. TOKİ ise bin araçlık otopark, geriye kalan kısmın alışveriş merkezi ve ofis olarak kullanmayı amaçlıyor.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir