Web sitemin reklamini nerelerde yaparim.Nerelere kayit yapmaliyim.Hani su yuzlerce mail adresine reklam gonderiliyorya,o nasil bir sistem kimler yapiyor.Kimlere basvurmam lazim.
Google'da "top list", "top wes sites" gibi terimlerle arama yaparsanız site tanıtımı yapan listelere ulaşabilirsiniz. Yalnız bu konuda önemli bir husus var web sitesi reklamanı yüzlerce maile gönderme olayı tamamen yasadışıdır ülkemizde ve dünya çapında hapis cezasına kadar yaptırımı vardır, bilgilerenize sunarım ...
Öncelikle google a kayıt ettirin, çünkü hitlerin bir çoğunu googledan alırsınız, diğer arama motorlarıyla zaman kaybetmeyin.Daha sonrada www.webservis.gen.tr tavsiye edebilirim.
Cevap veren herkese tesekkur ediyorumKusura bakmayin ben bazi konularda fazla bilgi sahibi degilim.Googleye kayit ettirin derken nasil olacak.Googleye girip nereye yazayim sitemin adini.Ben googlede sitemin adini yazinca sitemin adi cikiyor ama kim benim sitemin adini bilecekte yazacak.Yani benim reklam icin baska seyler bulmam lazim ama ne,baska nerelerde yaparim reklami.